یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنخدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴. برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای من مادرش خیلی تو کارام دخالت میکنه منم با بدی جوابش رو میدم نمیدونم چیکار کنم
پس شما بحثتون جداس
میتونی بقیه فامیل رو خوب تحویل بگیری
کتاب بخونید☂️ اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم.گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
ععععقققق وقتی بی عرضست الکی چی بگم بهش؟ حالم بهم میخوره از این بی عرضگیش
پس نگو😂
کتاب بخونید☂️ اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم.گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
منظور از زبون ریختن تحویل گرفتن و خوش برخوردی و احترام و ادبه
ک اگ جنبه اینم ندارن باز سرد برخورد کنین
من خودم نمیذارم از پدرم یک قرون وارد زندگیم شه که همسرم بد عادت شه از عقد همینجور بوده ازش میخوام ...
جاری های من اهل کار نیستن یکیشون که میاد دست به هیچی نمیزنه من از همشون کوچیک ترم همیشه کمک کردم آخرشم عروس بده منم گفتم خندیدم بیشتر از اونیکی ها محبت کردم احترام گذاشتم وقتایی که مادر همسرم مریض باشه غذاشونو هروز میبرم براشون همینکه یکم با همسرم بحثمون بشه کافیه بفهمن چون همسایه تیم چنان رفتار بدی با من میکنن انگار قاتلم پدر شوهرم تازه دلمو شکسته بدترین حرفارو بهم زده تصمیم گرفتم دیگه محلشون ندم الان اون سه تا جاریم که اصلا خانواده همسرم و نمیبینن یه سر بهشون نمیزنن و همیشه هم تو قیافن شدن عزیز دردونه اونا رو میزنن تو سر من من جای بچه های اونام سنم خیلی خیلی کمتره از همشون