2777
2789
بهش احترام بذار بهش حس قدرت بده شده حتی الکی واسه خانوادش زبون بریز پیشش قدردان تلاش هاش باش

ععععقققق وقتی بی عرضست الکی چی بگم بهش؟ حالم بهم میخوره از این بی عرضگیش

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا در دامن یک مادر و پدر خوب بزرگ شده که دهنش تمیزه.

اره دقیقت 👌👌

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
بهش احترام بذار بهش حس قدرت بده شده حتی الکی واسه خانوادش زبون بریز پیشش قدردان تلاش هاش باش

بعضیا جنبشو ندارن عزیزم.باید جنبه طرفو دید.بعضی پدرشوهر مادرشوهرم هستن،زبون که بریزی پشتت میگن داره پاچه خاری میکنه و منظوری داره. 

تاپیک های دختر گرانبها و بانو آرتمیس رو بخونید 

پر از نکات قشنگه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

😐یک سیاست به من بگید‌

خیلی زود عصبی میشم یا قهر میکنم 😂😂😂

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
بی سیاست که میگید ینی چجوری هستید؟ اخلاقتون سخته،نرمه،مهربونید،نق زنید،فحش میدید یا نه،طلبکارید یا ن ...

اخلاق صفر 🤣البته نه شوخی کردم 

اخلاقم نسبتا خوبه  خیلی گیر میدم بهش که فهمیدم اشتباهه و تکرارش نمیکنم 

موقع بحث مقصرم نباشم من میرم جلو واسه آشتی 

پول یا طلا داشته باشم بدون تعارف تقدیم میکنم به خانواده اش زیادی محبت میکنم و قدر نمی‌دونن  موقع دعوا بددهنی میکنم البته تقصیر اونم هست که دیگه تکرارشون نمیکنم ترک کردم . 

الان فعلا در سکوتم چون بلد نیستم چیکار کنم 

من خودم نمیذارم از پدرم یک قرون وارد زندگیم شه که همسرم بد عادت شه

از عقد همینجور بوده

ازش میخوام همه چی، هرچی هوس کنم، هرچی لباس بخوام

با خانواده ش هفته ای، ده روز یبار میرم خونشون و سعی میکنم بیشتر حرفای سوختع(آب و هواو..) صحبت کنیم

اونجام کار نمیکردم هیچوقت

چون جاری هام هستن