2777
2789
اسم بانو تاجی برازنده این سیاستته جانم 😁

خخخخخ😂😂😂

شما راهکار بده با این حاضر جوابی😂😂😂

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کم‌ و بیش سیاست دارم شدهرمم همیشه میگه سیاست داری مادرشوهرمم میگ😂 چی دوس داری بدونی موقعیتی ک‌ ...

سلام عزیزم منو بگو چکار کنم 

با کسی که قرار بود برای ازدواج آشنا بشیم حرفایی ....می زدیم 

بعد بهم گفت میام ایران باید با هم تو یه خونه باشیم سر همین پیشنهادش الان من بهاش قهرم 

چکار کنم که سیاست داشته باشم هم نگهش دارم هم بهاش تو خونه نرم

وای من مادرش خیلی تو کارام دخالت میکنه منم با بدی جوابش رو میدم نمیدونم چیکار کنم

پس شما بحثتون جداس

میتونی بقیه فامیل رو خوب تحویل بگیری

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
سلام عزیزم منو بگو چکار کنم  با کسی که قرار بود برای ازدواج آشنا بشیم حرفایی ....می زدیم  ...

به نظر من خیلیا دوستی حرفهای...میزنن اما عمل نمیکنن.قهر نکن باهاش رک بگو متاسفم همخونه نمیتونم

کاربری دست دونفر
ععععقققق وقتی بی عرضست الکی چی بگم بهش؟ حالم بهم میخوره از این بی عرضگیش

پس نگو😂

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
پس شما بحثتون جداس میتونی بقیه فامیل رو خوب تحویل بگیری

خواهر جاریم از نامزدم بد میگه پیش من جاریم تیکه میندازه و و و و 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
بعضیا جنبشو ندارن عزیزم.باید جنبه طرفو دید.بعضی پدرشوهر مادرشوهرم هستن،زبون که بریزی پشتت میگن داره ...

منظور از زبون ریختن تحویل گرفتن و خوش برخوردی و احترام و ادبه

ک اگ جنبه اینم ندارن باز سرد برخورد کنین

سلام عزیزم منو بگو چکار کنم  با کسی که قرار بود برای ازدواج آشنا بشیم حرفایی ....می زدیم  ...

خب شما باید بهش بگی اول باید همه چیو رسمی کنیم

بگو من ب عنوان چی بخوام بیام خوته خالی با شما؟

چه نسبتی باهات دارم

اینارو درکمال احترام و بدون خشونت بگین

بعدم بنظرم ت مرحله آشنایی این کارارو نکنین بهتره بنظرم 

متاهل💍
من خودم نمیذارم از پدرم یک قرون وارد زندگیم شه که همسرم بد عادت شه از عقد همینجور بوده ازش میخوام ...

جاری های من اهل کار نیستن یکیشون که میاد دست به هیچی نمیزنه من از همشون کوچیک ترم همیشه کمک کردم آخرشم عروس بده منم  گفتم خندیدم بیشتر از اونیکی ها محبت کردم احترام گذاشتم وقتایی که مادر همسرم مریض باشه غذاشونو هروز میبرم براشون همینکه یکم با همسرم بحثمون بشه کافیه بفهمن چون همسایه تیم  چنان رفتار بدی با من میکنن انگار قاتلم پدر شوهرم تازه دلمو شکسته بدترین حرفارو بهم زده تصمیم گرفتم دیگه محلشون ندم الان اون سه تا جاریم که اصلا خانواده همسرم و نمی‌بینن یه سر بهشون نمی‌زنن و همیشه هم تو قیافن شدن عزیز دردونه اونا رو میزنن تو سر من من جای بچه های اونام سنم خیلی خیلی کمتره از همشون