2777
2789
عنوان

چجوری بشوهرم نشون بدم که

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 65 پست
میدونم ... ما هم به پسر زن دار میگم مرد ...حالا اسی خوب توضیح نمیده... ریخته بهم ... اون اووف اخر هم ...

می‌دونم گلم

اگه به دل میگرفتم که به خاک می‌کشیدم 😂😂😂

خب ما به مجرد میگیم پسر

نصفه و نیمه گفت خب 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐سرهمین چیز مسخره میخوای جدا شی؟ 

ظهری دعوامون جدی تر بود

سر خیلی چیزا ک تلنبار میشن 

سر ی چیزی گ اینجا میگم تعلیق میشم

برنامه ی زشت و زننده و ..... 

تمام غصه های دنیا را با یک جمله میشود تحمل کرد!!!        خدایا میدانم که میبینی❤️
می‌دونم گلم اگه به دل میگرفتم که به خاک می‌کشیدم 😂😂😂 خب ما به مجرد میگیم پسر نصفه و نیمه گف ...

من دستام داره میلرزه حتی نمیدونم چی میگم

تمام غصه های دنیا را با یک جمله میشود تحمل کرد!!!        خدایا میدانم که میبینی❤️
خیانت؟ 

نه 

بنظر اون نیست

بنظر من هست

چون شکاک و غیرتیم

اخرشم برنامه پاگ کرد و گذاشت منم برنامهام بپاگم

می‌دونم گلم اگه به دل میگرفتم که به خاک می‌کشیدم 😂😂😂 خب ما به مجرد میگیم پسر نصفه و نیمه گف ...

حدس میزدم ... او مدل امضات مشخص بود 😁

ولی خب اسی زود رنج شده حرفهای موقت ما فعلا کار ساز نیست و از طرفی بچه کوچیک داره و مسائل تلنبار شده است ... فعلا هم که داره میره مهمون داره .... بریم بقیع تاپیکها رو به فیض برسونیم😅🤏

عالیییییی🤌🏻🤌🏻🤌🏻🤌🏻😂😂😂😂

به جان خودم فقط پنج ثانیه نگاه کنه

خودشو جمع میکنه 😂😂

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
حدس میزدم ... او مدل امضات مشخص بود 😁 ولی خب اسی زود رنج شده حرفهای موقت ما فعلا کار ساز نیست و از ...

به خاطر همچین مسئله ای می خواد جدا بشه ؟

خونسردی بلد نیست

آرامش بلد نیست

میدونی راز اینکه خرم سلطان شد خرم سلطان چیشد بود ؟

یک همیشه پیش شوهرش خونسرد و با عشق بود

دو هیچ وقت ضعیف نبود به خودش مطمئن بود 

دقیقااااااا من خودم حالا مجردم ولی جلو کراشم خواستم امتحانش کنم ببینم واکنشش چیه قشنگ بهم ریخت😂

خودش بهم بریزه متوجه اون احساس بد میشع دیگه انجامش نمی‌ده

میگن یه مردی خیلی با فحش زنشو ناراحت میکرد

از قضا زد با یکی دعواش شد یه لشکر آدم هرچی فحش تونستن بهش دادن اینم نمی تونست کاری کنه

از اون به بعد درست شد چون فهمید حس بد چیه 

بچها مهمان داره میاد با اجازتون من بعدا میام میحرفیم

برو عشق فقط خونسرد باش خونسرد

و با لبخند رازشو یاد بگیر 

نه  بنظر اون نیست بنظر من هست چون شکاک و غیرتیم اخرشم برنامه پاگ کرد و گذاشت منم برنامهام ب ...

از دوست داشتن زیاده