2777
2789
عنوان

چجوری بشوهرم نشون بدم که

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 65 پست
تازه ظهری سر شکاک بودنم دعوامون شد

اینجور وقتا بزن هندی بازی

بزن زیر گریه بگو اره حساسم روت چون دوستت دارم چون زندگیمونو دوست دارم نمیخوام الکی خراب شه اعتماد بینمون

همونجاکیف میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجرد نیست ... دو جفت زن و شوهر رفتن بیرون .... دو شوهر و دو زن هاشون 

نه خودش گفت پسره! 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
مطمئنی ؟ اپدیت جدیدشه ؟

آره بابا خیلی وقته اوووف 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
چرا ضعیف نشونت میده انگار می‌ترسی از اینکه یکی دورش بپلکه 

خیلی بده 

دلم میخاد قوی باشم و اعتماد بنفسمم زیاددباشه

تمام غصه های دنیا را با یک جمله میشود تحمل کرد!!!        خدایا میدانم که میبینی❤️
خیلی بده  دلم میخاد قوی باشم و اعتماد بنفسمم زیاددباشه

یه سوال تو خودت خوبی ؟

اگه خوبی نیازی نیست نگران باشی

آروم باش

و این طوری فکر کن هیچ کس به غیر از تو به چشمم نمیاد چون تو بهتری 

خب پسره ... چی بگه؟ بگه مرده ؟  دوست همسرش پسره با خانومش ... اوووف

آخه ما تو خانواده وقتی میگیم پسره یعنی ازدواج نکرده

اینجور وقتا بزن هندی بازی بزن زیر گریه بگو اره حساسم روت چون دوستت دارم چون زندگیمونو دوست دارم نمی ...

شوهرم مثل شوهراتون نیست

گریه ام براش مهم نیست بخده بریدم دیگ

گفتم جدا شیم

تمام غصه های دنیا را با یک جمله میشود تحمل کرد!!!        خدایا میدانم که میبینی❤️