2777
2789
عنوان

علت جوشای قرمزم...

252 بازدید | 31 پست

همیشه رو بینی،پشت لب(جایگاه سیبیل😁)و چونه ام جوش میزنم ،همیییییشه

دیگه واقعا خسته شدم همیشه ام دوتا سه تا میزنم

معمولانم جاشون لک میشه😭

رو بینیم معمولا ازین جوش قرمزه و چونه و پشت لب معمولا جوش چرکی

میدونید علتش چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرح بده

از آرایش کردن و پاک کردن آرایش

و نوع پوستت لطفاً 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
شرح بده از آرایش کردن و پاک کردن آرایش و نوع پوستت لطفاً 

آرایشم درحد پنکیکِ

یمدت کرم پودرو کنار گذاشتم  اما تاثیر رو جدش نداشت

پوستمم اگه ارایشی داشته باشم میشورم آخر شب

پوستم خشک نیست

یا چربِ یا مختلط

اگه همیشه اینجوری بودی ک مشکلی نیس ولی اگه یهو زده باشی ممکنه هورمونی باشه همه جوش میزنن 

نه قبل اینطوری نبوده

رو بینیم جوش قرمز میزدم

ولی قبلا به این  زیادی که الان میزنم نبوده، و مشکل اصلیم اینه جاشون لک میشه 

نه قبل اینطوری نبوده رو بینیم جوش قرمز میزدم ولی قبلا به این  زیادی که الان میزنم نبوده، و مش ...

به محض اینکه خوب شد جوشت بلافاصله رو همون جای جوش ترمیم کننده بزنی صبح وشب جاش میره واینکه باید ضدافتاب بزنی کلا برو متخصص زنان یه چکاپ بده ک مطمعن شی مشکل هورمونی نیس

آرایشم درحد پنکیکِ یمدت کرم پودرو کنار گذاشتم  اما تاثیر رو جدش نداشت پوستمم اگه ارایشی داشته ...

مراحل شستن صورت رو بگو ؟

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
مراحل شستن صورت رو بگو ؟

مراحلی که والا ندارم

چون پنکیک میزنم و آرایشم زیاد نیست فقط با شوینده هیدرودرم میشورم همین

و بعد چون پوستم احساس خشکی میکنم یه مرطوب کننده میزنم