2777
2789

من تو ۱۷ هفته سونوی معمولی دادم برای وضعیت جفت و .. ( انومالی نبود. ) درمانگاهم بود . اول گفتن خانم دکتر سونوی جنسیت انجام نمیدن! فقط انومالی و .. (اول حس کردم مثلاً کلاسش بالاست که اینجور گرفتن ولی بعدش که اینجور شد میگم شاید بلد نبوده)  .  بعد که یکم با منشیش بحث کردم و اینا گفتم میرم هرچی شد شد. به خود دکتر گفتم میگی جنسیتو؟ گفت اگه دیدم باشه. بعد وسطاش بهم گفت اححتمالا دختره. بعد گفت نود درصد دختره. یه چیزایی شبیه کیست مانند میبینم که دختره یعنی😐😐😐

به نظرتون امکان اشتباه هست؟

میترسم این همه حس دخترونه دارم به بچم ولی پسر باشه. هی به اسم انتخاب کردن فکر میکنم باز حسش می‌ره

تا یکی دوماه دیگه هم قصد سونو ندارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا از اول یه جای درست نرفتی 

بلد نبوده 

باید برای غربال گری ها بری جایی ک فلوشیپ جنین باشه بلد باشن 

جنسیت بلد نبوده پس چی بلد بوده دکتره؟

۱۵ هفته ب بعد دقیق و درست میگن جاهای خوب

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

اره یکی از فامیلای ما میگفتن بچش پسره توی سنوام پسر نشون داده بود ولی وقتی ب دنیا اومد دختر بود🙂

خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀
با اجازه استارتر  شیر کیلو چنده پیشتون؟ تخم مرغ محلی چی؟

تاپیک بزن بپرس هرکی مایل باشه میاد تاپیکت بهت میگه

جوابتم نمیدم که موضوع تاپیک پرت نشه😊

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

جاری من ان تی گفت دختر  آنومالی گفت پسر ' الان پسرش ۶ ماهش

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو