2777
2789
عنوان

کسی اینجا تجربه اشتباه تو سونوی جنسیت رو داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 49 پست
خب چرا از اول یه جای درست نرفتی  بلد نبوده  باید برای غربال گری ها بری جایی ک فلوشیپ جنی ...

خودمم نمی‌دونستم اینجور میشه 

من تو بارداری هام باید خیلی سونو انجام بدم گفتم برم اینجا ارزون تر دربیاید😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یکی از فامیلای ما میگفتن بچش پسره توی سنوام پسر نشون داده بود ولی وقتی ب دنیا اومد دختر بود🙂

پسر بگن دختربشه که خیلی کم پیش میاد... چند هفته بوده 

خودمم نمی‌دونستم اینجور میشه  من تو بارداری هام باید خیلی سونو انجام بدم گفتم برم اینجا ارزون ...

الهی عزیزم

سعی کن اگر دکترت نگفته سونو نری 

الانم هر وقت باید بری برو جای خوب 

بقبش که معمولیه برو بیمارستان ها یا درمانگاه ها 

همونم برو جایی ک بیشتر خانمای باردار میرن 

از همشهری هات بپرس ببین کجاها میرن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
اره یکی از فامیلای ما میگفتن بچش پسره توی سنوام پسر نشون داده بود ولی وقتی ب دنیا اومد دختر بود🙂

چند سال پیش؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
چند سال پیش؟

نه همین تازگیا 

خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀
اینم معمولی بود فقط برای بررسی وضعیت جفت بود و جنسیت 

پس غربالگری ۱۸ هفته چی نباید بری؟

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
نه همین تازگیا 

شاید جای خوبی نرفته 

آخه تو آنومالی امکان اشتباه خیلی کمه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین