2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رتبت چندشد

برای خواهرم میخام ۱۵۰۰۰منطقه ۲ تجربی

میدونم احتمالش خیلی کمه میخوام زودتر مشخص بشه بشینه برای سال بعد بخونه برای همین میترسم دیر بشه

ماهی که بر خشک اوفتد قیمت بداند آب را...
زمان ما فرق میکرد نتیجه فرهنگیان زودتر از بقیه رشته ها میومد و از اداره ناحیه بهمون زنگ میزدن

الانم ی سریا میگن دو هفته نمیدونم 

خیلی ممنون

برای خواهرم میخام ۱۵۰۰۰منطقه ۲ تجربی میدونم احتمالش خیلی کمه میخوام زودتر مشخص بشه بشینه برای سال ب ...

حتما میاره

ببین حتما هااا

دوستام با ۱9 هم قبول شدن منطقه ۳ 

منطقه دو دیگه جای خود دارد

15 اعلام میشه 20 ام دعوت به مصاحبه

کاربران محترم  لطفا از لفظ های محبت آمیز در ریپلای بپرهیزید                                                  استرپتوکوکوس_نومونیا اسم یه نوع باکتری عامل ذات الریه😊                                                   هست کاشف اش گریفیت بوده (زیست ۳)   .                                                                               بابت عضو شدن سرزنش نکنید  فقط همین جا برای درد دل. داشتم 😔........00..................
حتما میاره ببین حتما هااا دوستام با ۱9 هم قبول شدن منطقه ۳  منطقه دو دیگه جای خود دارد

اخه استان ما کم میگیره امسال 

نمیدونم ما همه فرهنگیانا رو زدیم براش

خیلی ممنون دعا کن بیاره خیلی ناراحته🌼✨️