2777
2789

خانما من دیروز تکرر گرفتم یعنی ۴روز بعد از اقدام الانم یعنی روز پنجم که دیگه داره شیشم میشه لک دیدم خیلی نگرانم فکرنکنم لانه گزینی باشه چون زوده تخمکگذاریم هم پنج روز پیش بود کسی اینجوری شده؟ لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی علتش چی میتونه باشه؟ اولین بارم هست اقدام میکنم شما اینجور بودید؟ 

من کلا سر هر دوتا بچه ام لک نداشتم اصلا ولی طبیعیه نگران نباش همیشه بعد از اقدام احتمالش هست بشه اینجوری... هیچ وقت تاریخ دقیق تخمک گذاری معلوم نمیشه شاید لانه گزینی بوده

من کلا سر هر دوتا بچه ام لک نداشتم اصلا ولی طبیعیه نگران نباش همیشه بعد از اقدام احتمالش هست بشه این ...

برا پسرم هم تکرر داشتم هم لک ولی یک هفته بعد اقدام نه اینقدر زود... مرسی جواب دادی عزیزم

برا پسرم هم تکرر داشتم هم لک ولی یک هفته بعد اقدام نه اینقدر زود... مرسی جواب دادی عزیزم

توی دوران اقدام خواهر هر چیزی ممکنه 😂 

این دوران خیلی پر حاشیه است... همه ی احتمالات هم بده

توی دوران اقدام خواهر هر چیزی ممکنه 😂  این دوران خیلی پر حاشیه است... همه ی احتمالات هم بده

والا پسرم اینقدر عجله نداشت اینقدررررر شیطونه پوستمو کنده اگه این نی نی باشه معلومه میخواد منو بخوره دیگه اینقدر عجله داره🥲😂

والا پسرم اینقدر عجله نداشت اینقدررررر شیطونه پوستمو کنده اگه این نی نی باشه معلومه میخواد منو بخوره ...

😂😂 الهی 

بچه شلوغ هم شیرینی های خودشو داره وقتی بزرگ شد بشینی آتیش سوزوندانشو یاد بیاری