2777
2789
عنوان

خانمای خیاط

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 39 پست

خیاطی حتی اگه به مقدار ساده اش هم یاد بگیری خوب و کار راه بنداز هست. من نصف دره رو بیشتر نرفتم و زیاد فعال نبودم ولی الان در حد ساده می تونم کارهای خودم انجام بدم 

مثلا چادر و مقنعه بدوزم و شلوار و لباس خونگی برای خودم و خانواده ام درست کنم و یا لباس های ساده بدوزم! یا پرده ها و ملافه بالش و تشک هام خودم بدوزم! به نظرم خوبه ارزشش داره!،

یا ارحم الراحمین
خیاطی حتی اگه به مقدار ساده اش هم یاد بگیری خوب و کار راه بنداز هست. من نصف دره رو بیشتر نرفتم و زیا ...

امیدوارم یاد بگیرم خیلی میترسم که الگی برم

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم یاد بگیرم خیلی میترسم که الگی برم

هر وقت انگیزه ات کم شد یا ترسیدی برو بازار پارچه فروش ها اونجا پر از خانم های خیاط هست که با لباس های خاص در حال خرید پارچه هستند دوباره ذوق و شور خیاطی برمی گرده تو وجودت!،

یا ارحم الراحمین
چندنفر بهم گفتن برم این خیاطیا هستن ک خونگی میدوزن ولی مغازه دارن برای همون خودم دودل بودم اخه اصن ن ...

اگه میخوای واسه خودت بدوزید خوبه اما آموزشگاه دیگه اصولی یادت میدم یه بار خرج می‌کنی دیگه واسه مشتری میدوزی 

من اول متری رفتم بدون الگو رو پارچه دوخت میشد اما ریسکش زیاد بود شاید پارچه خراب می شد البته دوخت هم می کردم  دیگه رفتم همین کلاس ها پیش خیاط داخل خونه بود ۱۰جلسه رفتم روی الگو یاد داد چند مدل یقه و آستین هرچی بود رو پارچه واسه خودم دوختم و خوب هم یاد گرفتم 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
هر وقت انگیزه ات کم شد یا ترسیدی برو بازار پارچه فروش ها اونجا پر از خانم های خیاط هست که با لباس ها ...

ممنونم❤

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
اگه میخوای واسه خودت بدوزید خوبه اما آموزشگاه دیگه اصولی یادت میدم یه بار خرج می‌کنی دیگه واسه مشتری ...

ممنوم بابت وقنی ک گذاشتی❤

سلام عزیزان

بهترین خیاطی غرب تهران 

طراحی ، برش و دوخت با متد مولر 

پالتو ، مانتو ، لباس مجلسی 

09134108276

02146086214

با سلام خدمت شما عزیزان و همراهان گرامی نی نی سایت ، بنده فرزانه کریم زاده ، طراح مد و خیاط با 26 سال تجربه در زمینه آموزش ، طراحی و دوخت تخصصی انواع : پالتو ، مانتو ، کت و شلوار ، لباس مجلسی و شومیز همراه شما عزیزان هستم. از همراهی شما خانم های خوش سلیقه ، نهایت تشکر را دارم.
برو ایتا سرچ کن هنرکده تنها مسیر آرامش.‌ آموزشهای آنلاین عالی و بسیار ارزان

نیومد عزیزمپزدم

نیومد عزیزمپزدم

آموزش#خیاطی #مانتو_دوز
📌شروع کلاس 25 تیرماه

🍃آموزش اندازه گیری🍃معرفی وسایل خیاطی
🍃آموزش الگو کشی پایه
🍃آموزش تبدیل الگوی پایه به مانتو
🍃آموزش برش رولت کشی و دوخت مانتو
🍃نحوه چسباندن لایه چسب
🍃نحوه دوخت دکمه و جادکمه
🍃آموزش یقه تخت
🍃یقه های جدا شکاری سه سانت یا دیپلمات
🍃آموزش یقه های سرخود آرشال آمریکایی