2777
2789
عنوان

خانمای خیاط

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 39 پست
ماهر که نمیشه گفت اما مانتو شلوار جواهردوزی(دورش فرق می کنه) تیشرت و...بلدم فقط لباس های مجلسی بلد ن ...

ماهری دیگه ممنون بابت توضیحاتت منم شاید رفتم دستت درد نکنه بازم 

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو آموزشگاه اگه میخوای حرفه ای یا. بگیری منم عاشقشم خیلی دوست دارم رفتم کلاس یه عالمه لباس دوختم دیگه ولش کردم چون وقت ندارم وگرنه هنوز هم دوستش دارم 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
برو ایتا سرچ کن هنرکده تنها مسیر آرامش.‌ آموزشهای آنلاین عالی و بسیار ارزان

احساس میکنم انلاین چیزی یادنمیگیرم نمیدونم بازم

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
برو آموزشگاه اگه میخوای حرفه ای یا. بگیری منم عاشقشم خیلی دوست دارم رفتم کلاس یه عالمه لباس دوختم دی ...

چندنفر بهم گفتن برم این خیاطیا هستن ک خونگی میدوزن ولی مغازه دارن برای همون خودم دودل بودم اخه اصن نمیدونستم چیکار کنم

حتما برو آموزشگاه چون اونجا تعداد هنرجو بیشتر هست خیلی ایرادات کار و نکته ها رو روی لباس هایی که اونها دوختن می فهمی و یاد می گیری! 

مثلا یکیشون آستین کوتاه چیده مربی یاد می ده که این مواقع می تونیم همچین کاری کنیم! یکی پارچه ضخیم آورده می گه برای پارچه ضخیم تو الگو کشی این نکته رو رعایت کنید! یکیشون شکم داره می گه برای این ایراد اندامی فلان کار انجام بدین!  و همین طور سر کلاس هر کسی ممکنه سوالی به ذهنش برسه که اصلا به فکر ما نرسیده و جوابش بعدها به کار ما بیاد!

یا ارحم الراحمین
حتما برو آموزشگاه چون اونجا تعداد هنرجو بیشتر هست خیلی ایرادات کار و نکته ها رو روی لباس هایی که اون ...

بنظرت منی که هیچی بلد نیسم یادمیگیرم ؟؟؟ 

چندنفر بهم گفتن برم این خیاطیا هستن ک خونگی میدوزن ولی مغازه دارن برای همون خودم دودل بودم اخه اصن ن ...

خیاطی خونگی اصلا خوب نیست روتین و نظم کاری ندارن یه روز مهمون میاد براشون یه روز خسته اند یه روز زنگ می زنند که دیرتر بیاد! 

یا ارحم الراحمین
خیاطی خونگی اصلا خوب نیست روتین و نظم کاری ندارن یه روز مهمون میاد براشون یه روز خسته اند یه روز زنگ ...

شما خیاطی فولی بنظرت خوبه یادبگیرم یانه ارزش یادگرفتنو داره ؟ 

بنظرت منی که هیچی بلد نیسم یادمیگیرم ؟؟؟ 

من یه خیاط خونگی رفته بودم بعد خونه مادرشوهرش بالا بود بعد انگار نگهبانی می داد تا یکی می آمد سریع می آمد پایین و یه سلام می کرد و تنگ آدم می نشست! 

یا ارحم الراحمین
من یه خیاط خونگی رفته بودم بعد خونه مادرشوهرش بالا بود بعد انگار نگهبانی می داد تا یکی می آمد سریع م ...

وااااا چه بددد

شما خیاطی فولی بنظرت خوبه یادبگیرم یانه ارزش یادگرفتنو داره ؟ 

ببین چند تا آموزشگاه مختلف برو ببین و شرایط ثبت نام بپرس! اون آموزشگاهی که گفت کل پول یکجا اول می گیرم اصلا ثبت نام نکن! چون معمولا انقدر اخلاقشان بد هست که اول شهریه رو می گیرن که دیگه هر رفتاری داشته باشن یا اگه از آموزششون راضی نباشی ،هنرجو مجبور باشه باهاشون مدارا کنه!

جایی برو که قبول می کنه هزینه رو ماه به ماه پرداخت کنی! 

چون بالاخره دنیا هزار اتفاقه و ممکنه مثلا یه کار آموز باردار بشه و نتونه بیشتر از چند ماه بیاد انوقت شهریه اش نسوزه! 

یا ارحم الراحمین
ببین چند تا آموزشگاه مختلف برو ببین و شرایط ثبت نام بپرس! اون آموزشگاهی که گفت کل پول یکجا اول می گی ...

ممنون بابت توضیحاتت چشم حتما تجربهاتو استفاده میکنم غزیزم

وااااا چه بددد

بعد اگه شهریه رو ماه به ماه بدی مثلا چند ماه اول دامن هست دیگه میاد دستت که خیاطی ات خوبه یا نه؟ اگه حس کردی استعدادش نداری دیگه لزومی نداره بیشتر هزینه کنی و ماه های بعد بری!

ولی اگه شهریه رو یکجا پرداخت کنی هم پولت رفته هم دستت به جایی بند نیست! 

ما یه مربی داشتیم ماه آخر دیگه نتونستم برم، فقط ۳ جلسه از ۱۲ جلسه رو رفته بودم بعد رفتم و پول همون سه جلسه از ماه باهاش حساب کردم! 

یا ارحم الراحمین