2777
2789
عنوان

خانمای خیاط

744 بازدید | 39 پست

خیلی دوست دارم بتونم برای خودم مانتو اینا بدوزم دوست دارم برم دورشو یادبگیرم بنظرتون میتونم اخه هیچی از خیاطی اینا سردرنمیارم تاحالا سوزن دستم نگرفتم 

واینکه کجا برم یادبگیرم اموزشگاه یااین خونگیا

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل خودت بودم بعدها خیاط خوبی شدم الانم دیگه نمیدوزم برو تو حرفه ای میشی

چرا نمیدوزی یعنی هنر بدرد بخوری نیست؟؟ 

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
برو آموزشگاه

چطور یعنی اینای دیگه خوب نیستن؟ 

آموزشگاه همه جوره یاد میدن با مدرک و بدون مدرک از صفر تا صد یا مثلا فقط بالاتنه یا فقط مانتو&nb ...

اها شما خودت رفتی اموزشگاه راضی بودی اخه شنیدم تند تند درس میدن 

من کمر درد میشم یا چشمام اذیت میشه وقتشم ندارم

اها اوکی عزیزم ممنون از وقتی ک برام گذاشتی

آموزشگاه بهتر هست تا خیاط های خونگی این تجربه ی من هست 

شما الان خیاط ماهر هستی 

خیاط شدن خیلی سخته اخه منو خیلیا ترسوندن که یاد نمیگیرم اینا

اها شما خودت رفتی اموزشگاه راضی بودی اخه شنیدم تند تند درس میدن 

آره یه دوره صفر تا صد رفتم بنا به شرایطی مجبور شدم نصفه رها کنم اما ۲ ماه پیش رفتم فقط برای بالاتنه

خیاطی خونگی ریزه کاری هارو یاد نمیدن

آموزشگاه پا به پای هنر جو میره جلو مدرسه نیست که سر یه تایمی تموم کنه

بعدش دفعه دوم من خصوصی برداشتم

شما الان خیاط ماهر هستی  خیاط شدن خیلی سخته اخه منو خیلیا ترسوندن که یاد نمیگیرم اینا

ماهر که نمیشه گفت اما مانتو شلوار جواهردوزی(دورش فرق می کنه) تیشرت و...بلدم فقط لباس های مجلسی بلد نیستم اونایی که خیلی دقت و حوصله می خواد ولی مدل های ساده رو بلدم 

سخت هست به هر حال کشیدن الگو برش پارچه دوخت و...

آره یه دوره صفر تا صد رفتم بنا به شرایطی مجبور شدم نصفه رها کنم اما ۲ ماه پیش رفتم فقط برای بالاتنه ...

اها پس من میرم اموزشگاه اگه خواستم برم ممنون بابت توضیحات کاملت