2777
2789

از کدوم مرز رفتید ؟وضعیت کرایه ها چطوره؟

اتوبوس و ون هست؟البته ما قراره یک روز بعد اربعین بریم ...به نظرتون خلوت میشه کمی

ن شلوغه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کرایه ها کمه بعد از، اربعینم خلوت میشه  سفرتون بیخطر عزیزم

ما قراره تا مرز با ماشین خودمون بریم،شما داخل عراق با اتوبوس سفر کردید مثلا میشه کرایه هاتون رو بگید از کجا تا کجا و چقدر دادید ؟

مرز خسروی رفتم

بینهاااایت عالی بود، هم جادش هم پایانه مرزی

ماشالله

شهرا خیلی شلوغن از دور سلام بدید

تو ازدحام نرو اصلا

کرایه ها کلا ما نفری ۳۳ دینار خرج کرایه مون شد میشه ۱ میلیون

دیگه ... گرررمه خیلی گرمه شال خیس کنید بندازیر رو سرتون عالیه

یه شال زخیم که ابو نگهداره و زود خشک نشه

بندازید تو اون وان بزرگا که اب مدنیارو توش خنک میکنن بعد بندازید رو سرتون

ماشین زود گیر میاد

برا بعد از اربعین نمیدونم

ما دوروز پیش برگشتیم

کل سفرمون دو روز و نصفی شد زود برگشتیم

شمام اگه با کاروان نمیرید زیاد نمونید

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
مرز خسروی رفتم بینهاااایت عالی بود، هم جادش هم پایانه مرزی ماشالله شهرا خیلی شلوغن از دور سلام بد ...

ممنون عزیزم با اتوبوس و ون جابجا شدید؟کدوم کرمها رفتید؟فقط کربلا یا نجف و کاظمین هم رفتید؟

نه اسم کاربریم اسم دوستانه که خوزستانی هست،راحت بود مرز شلمچه؟

همه جا شلوغه فداتشم 

البته شما بعد اربعین میری خوبه دیگه چون کسی نمیره یا کمتر میرن و اکثر دارن برمیگردن

همه جا شلوغه فداتشم  البته شما بعد اربعین میری خوبه دیگه چون کسی نمیره یا کمتر میرن و اکثر دار ...

بدیش اینه ک روز بعد اربعین تمام موکب ها بسته میشن و برا اذوقه به مشکل میخورین ، البته میتونین بخرید غذا