2777
2789

سلام گلی ها امروز روز 13 عملم هس و بی بی چک هاله صورتی داره از روز 11 بی بی چک زدم مدیکور بود هاله داشت ولی گفتم شاید از آمپول hcg هس امروزم صبح بی بی چک مدیکور هاله داشت ولی چون مدیکور کاذب زیاد داره خیلی جدی نگرفتم. دوباره الان بی بی چک خودکاری مارک ویور گذاشتم هاله صورتی گرفت. خداروهزار مرتبه شکر این لحظه رو براتون آرزو می کنم اگر دوست داشتین می تونم کارایی ک انجام دادم و بگم بهتون

مبارکه عزیزم انشالا زودی بچتو بغل بگیری

فقط مراقب خودت باش زیاد راه نری و کارای سنگین نکنی

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

خداروشکر. ان شاالله به سلامتی

ان شاالله حاجت روایی همه اعضای نی نی سایت. چه اونایی که حاجتشون بچه هست چه اونایی که حاجت های دیگه دارن

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارم تگ کنید لطفا  bargin سیمین _کارن  goli6789

@bargin  

@سیمین_کارن  

@goli6789  

دوستان استارتر گفت تگتون کنیم

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

چطوری می تونم کاربرها رو تگ کنم

علامت @ رو بزارین. بعد اسم طرف رو تایپ کنین. یه سری پیشنهاد براتون میاره. از بین پیشنهادات اسم دقیق رو پیدا کنین و انتخابش کنین. البته اون ۳ نفر که گفتین رو من تگ کردم براتون