2777
2789
عنوان

بارداری

113 بازدید | 18 پست

خانوما من بچم هشت ماه. شه دوباره باردار شدم با شوهرم قهر کردم چون تقصیر اون بوده

خیلی ناراحتم چکار کنم بچم هنوز کوچیکه🥲😭😭😭

خودمم ضعیف شدم

ولی میترسم از سقط بچه  بعد گناهش دست و پاگیر زندگیم بشه😭تاوان بدم

خیلی سخته همش گریه میکنم

الان وقتش نبود 😭😭😭

سقط همون قتل عمد هست

هدیه خداست و نگهش دار. 

عوضش باهمدیگه بزرگ میشن و همبازی های خوبی برای هم میشن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منم اینجور مییشد اللن دوتایی همبازی بودن 

ولی خیلی مواظب باش غذای مقوی بخور کمخونی نگیری 

من سزارین شدم کم خونی گرفتم دومی میاوردم خونم تموم میشد😄

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
وای منو بگو سومی میخوام سزارین بشم

فقر اهن نداری؟ 

بعضیا مشکلی براشون پیش نمیاد 

خواهرشوهرم دوتا سزارین داره اصلاا فقر اهن نداره سالم و سرحال 

من زپرتی بودم😄

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
سقط همون قتل عمد هستهدیه خداست و نگهش دار. عوضش باهمدیگه بزرگ میشن و همبازی های خوبی برای هم میشن.

فکرشم هم ک میکنم زجر اوره دوباره ویار و بارداری و سختی هاش و زایمان 😭

وضع مالیمون خوب نیست ک بخام خدمتکار بگیرم یا کمکی

دیگه به همسر اشپزی رو یاد بده، حالا طبق تجربه بهت میگم روزی نیازت شد ما نیروی کمکی از زنهای همسایه توی دیوار پیدا کردیم برای مادربزرگم، ۲ساعت می امد غذایی میپخت، داروهاشو میداد و میرفت انقدر مبلغ کمی میگرفت، پول شرکتی خیلی بالاست