2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بفرمایید

اونجا همه خونه‌هاش سند داره؟ پارسال خونه با قیمت۵۰۰تومنم پیدا میشد اونجا ولی الان تو دیوار نگاه میکنم همه‌شون یک میلیارد و دویست به بالا هستن خیلی ناراحتم نتونستم خونه بخرم ترسیدم یه خونه رو به چندنفر بفروشن

باید بری پیش دکتر خودت کار هر کسی متفاوته من وقتی در اوردم دندونای پایینم ردیف جلو از پشت واسم یه سی ...

من هفت سال پیش ارتودونسی هامو دراوردم بعد برام همین سیم و پلاکی که شما میگی دکترم واسم زد پشت دندون های جلوی فک بالا و پایین الان میخوام اینارو بعد از هفت سال دربیارم به دکتر خودم دسترسی ندارم دیگه ۱۴ سال گذشته!! 

دکتر شما نگفته کی این سیم های پشت دندون رو باید دربیاری؟! 

بعضیا میگن دوسال که بگذره بعضیا میگن هفت سال یه دکتری هم گفت این سیما مادام العمر باید پشت دندونات بمونه!😬

我能打🦋🌱
اونجا همه خونه‌هاش سند داره؟ پارسال خونه با قیمت۵۰۰تومنم پیدا میشد اونجا ولی الان تو دیوار نگاه میکن ...

واسه خرید خونه قیمت اینجا حتی فاز ۶ که پایین ترین رنج قیمت رو داره دیگه از یک میلیارد به بالا شروع میشه، در مورد سند نمیدونم عزیزم باید از املاکی عای پرند سئوال کنی

我能打🦋🌱
من هفت سال پیش ارتودونسی هامو دراوردم بعد برام همین سیم و پلاکی که شما میگی دکترم واسم زد پشت دندون ...

اهان عزیزم درسته ببین منم سال ۹۳ اردتونسی کردم اخرای ۹۶ در اوردمش واسه منم همون سال ۹۶ این سیم زد پشت دوندونای پایینم گفتم خب تا کی باید بمونه گفت اصلا فرق نمیکنه یهو میبینی ۱۰ ساله داریش الان واسه منم از ۹۶ هست گفت یه مریض دارم ۵ ساله تو دندونشه دیگه منم اخرین بار سال پیش یکی از دندونانم درد میکرد رفتم پیشش واسه چکاپ عکس گرفتن اصلا بهم نگفت که این سیم در بیارم به نظرم اگر اذیتت‌ نمیکنه کاریش نداشته باش واسه من که اوکیه ولی اگر نمیخوای باشه فوقش برو یه متخصص اردتوتس بگو اینو برام در بیارین 

واسه خرید خونه قیمت اینجا حتی فاز ۶ که پایین ترین رنج قیمت رو داره دیگه از یک میلیارد به بالا شروع م ...

آهان فکرکردم خونه برای خودتونه چون شنیدم به جز خونه‌های شخصی ساز بقیه‌شون چون وام دارن گرو هستن

اهان عزیزم درسته ببین منم سال ۹۳ اردتونسی کردم اخرای ۹۶ در اوردمش واسه منم همون سال ۹۶ این سیم زد پش ...

عزیزم متخصص های ارتودونسی میگن بمونه پشت دندون بهتره به خاطر کار خودشون چون باعث میشه دندونات به حالت اولیه برنگرده

ولی یکی دو تا دکترای دندونپزشکی بهم گفتن این سیم ها بعد از دوسال دیگه جرم میگیره باعث پوسیدگی دندونات میشه!! 

من اذیت نیستم ولی میترسم بعد هفت سال دندونام رو پوسونده باشه چون جرم گرفته علی رغم اینکه من همش مسواک دستمه!! 

در کل ممنون از راهنماییت عزیز🌺

我能打🦋🌱