2777
2789

بعد مصرف اینا سنو رفتی؟؟؟ 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

برای هر کس فرق داره ناباروری یه راه داره که باید ادامه داد و روبه جلو رفت مشخص نیست انتهای راه هر کسی کجا باشه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمو کشتم دکترم بهم لتروزول بده نداد دعوامم کرد 

اه دیدم خیلیا نتیجه داده براشون 

شیطونه میگه سرخود بخورم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
من خودمو کشتم دکترم بهم لتروزول بده نداد دعوامم کرد  اه دیدم خیلیا نتیجه داده براشون  شی ...

من خوردم ماه قبل الان پر شدم گفت بعد دوره ۳ ماه سونو بده خیلی اذیت شدم خیلییی

۱ماهه مصرف کردم با اینوفولیک و دوفاستون پرولاکتینم بالا بود ۲ ماهه قرص میخورم ولی خبری نیست 

گلم باید حتما بری ینو بشی که ببینه چندتا فولی داره که بهت اچ سی جی بده

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
من خوردم ماه قبل الان پر شدم گفت بعد دوره ۳ ماه سونو بده خیلی اذیت شدم خیلییی

درد داشت ؟

تنبلی داری ؟

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
برای هر کس فرق داره ناباروری یه راه داره که باید ادامه داد و روبه جلو رفت مشخص نیست انتهای راه هر کس ...

پرولاکتینم بالا بود قرص کابرگولین داده که اصلا هر دفعه حالم یجور بد میشه این داروهارم تا ۳ ماه گفته ولی نمیدونم چیکار کنم میگم شاید خدا نمی‌خواد😥😥😥😥

من🖐🏻

پلی کیستیکم روز دوم پریودی تا ۵ شب شبی دوتا لترو خوردم روز ۹سیکل دوتا هاش ام‌جی زدم و روز ۱۱ سیکل یدونه هاش سی‌جی.

از ۱۳ سیکل اقدام بودم تا ۲۳ سیکل. ک دلدرد هم داشتم. باردار شدم🙂

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

گلم باید حتما بری ینو بشی که ببینه چندتا فولی داره که بهت اچ سی جی بده

گفت بعد ۳ ماه برو سونو آمپول آزادسازی تخمک فک کنم همینکه شما میگی بده گلم می‌دونی ناراحتم چون خیلی اذیت شدم با داروهای اگه جواب نده چی 😥😥