2777
2789
عنوان

کلا زندگی خیلی سخته😬

179 بازدید | 11 پست

چاقی خیلی سخته ، خیلی ؛ ولی فیت شدن هم سخته

ولی میتونی انتخاب کنی کدوم سخت رو انتخاب کنی !

زندگی همینه ؛ کار کردن سخته ، بیکاری هم سخته

تو رابطه بودن سخته ، تنهایی هم سخته

اینکه کدوم سخت رو انتخاب میکنی مهمه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
دقیقا. آدم نمیدونه فشار میرضیو تحمل کنه یا بی کسیو

پس احتمالا تو هم حال جسمیت خوب نیست دعا میکنم زودتر خوب بشی .. ادم جسمشو قوی کنه روح راحتتر کنار میاد من سرطان دارم ولی غذا برام مسئلست بابام خیلی کم میخره یا فقط واسه من میخره بعدش به شدددت منت میزاره ..حاضرم مطلق گرسنگی بکشم

پس احتمالا تو هم حال جسمیت خوب نیست دعا میکنم زودتر خوب بشی .. ادم جسمشو قوی کنه روح راحتتر کنار میا ...

عزیزم انشالا تو هم خوب شی و این مریضی رو شکست بدی.

واقعا تحمل منت گذاشتنای اطرافیان سخته بخصوص وقتی مریضی و بیشتر از همیشه نیاز ب حمایت داری

عزیزم انشالا تو هم خوب شی و این مریضی رو شکست بدی. واقعا تحمل منت گذاشتنای اطرافیان سخته بخصوص وقتی ...

ازونور خیلی منت میزاره ازینورم برای هیچکی نمیخره من معذب میشم وقتی میاره..  گفتم دیگه نخره یه هفتس سیب زمینی و نون و گوجه خونرو میخورم  بخدا اینجوری راحتترم