2777
2789
عنوان

آمار وحشتناک تولد نوزاد تو شیراز

406 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها من اصلا اهل نژاد پرستی نیستم ولی آمار رشد افغانی ها خیلی زیاد شده

تو بیمارستان ۳۰۰ زایمان ۲۹۷ تاش افغانی بوده و فقط سه تا ایرانی بودن

خیلی ترسناک داره میشه اکثرا غیرقانونی هستن باعث شدن نرخ رهن و اجاره اینقدر بره بالا خدا ب داد جوونامون برسه سی سالشون شده اه در بساط ندارن ولی اونا پونزده سالگی زن و بچه و همه چی 

کی پاسخگو هست واقعا 

کاربری دست دونفره

همین میشه طالبان بیانیه میده ما به کارگر ایرانی نیاز داریم دیگه!

هیچکس تو مملکت خودشون نمونده کار کنه براشون.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من همون بیمازستان چون نزدیکمه یه دفعه رفتم برا ازمایش 

انگار رفتی کابل

هر کدومم بچه چهارم و پنجمشون

چقدرم پولدارن 

مامای همراه میگیرن و عین چی خرج میکنن 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

چند روز پیش سر همین موضوع دعوا بود

یه افغانیه هم تا میتونست ب ما فوش داد

البته تی نی یار ترکوندش

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

شوهرم بخاطر دوتا کارگر افغانی ک نصفه نیمه هم کار میکنن موقعیت خوب قبل رو از دست داد و الان کارگر ساده شد چون اونا ارزون کار میکنن صاحبکارم بهره میبره. الان یه جوان اهل کار ایرانی حقش خورده شد کدوم سگ پاسخگوئه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

شوهرم بخاطر دوتا کارگر افغانی ک نصفه نیمه هم کار میکنن موقعیت خوب قبل رو از دست داد و الان کارگر ساد ...

ما پایین شهر شیرازیم نونوایی ک میرم بخدا حس میکنم رفتم افغانستان 

کاربری دست دونفره