2821
2789

نچرال قشنگ تره نکنین اینکارارو

خدا جونم میدونی که دوسش دارم پس بهم برسونش🥲❤️تواین دنیا آدم یک ضربه از غریبه میخوره صد تا از خودی حواسمون باشه انسانیت ملاکه پس تویی که جانماز آب میکشی ولی هر حرف زشتی رو به زبون میاری و توهین میکنی دل میشکنی جات تو طراق جهنمه پس الکی خودتو بهشتی نبین😐😑 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز ورمه یک ماه دیگه تاپیک میزنی وای چیقدر خوشگل شدم😁😁

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

یه نکته ای بگم واسه دوستانی که میخوان لباشون رو فیلر(ژل) بزنن

تقریبا تمام عکسای بیفور افتری که توی پیج پزشکان میبینید بلافاصله بعد از تزریق هستن که لب ها متورم و قرمز و خوشرنگن.

طی ۲ هفته بعد تزریق به میزان زیادی این تورم کم میشه و حجم لب کوچیک میشه.

میزان ماندگاری فیلر هم کاملا به متابولیسم بدن خودتون بستگی داره و فیلر های با کیفیت و اصل معمولا ماندگاری طولانی ندارن‌.

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

چند وقته زدی کلا تا دوهفته اول بیشترین مقدار ورم و کبودی داره بعد یه ماه مشخص میشه یعنی روزای اول جوری میشی که آدم همش میگه این چه کاری بود کردم و... کلا پشیمون میشه ولی ورمش که بره خیلی خوشگل میشه مگه بیشتر از یک سی سی زدی؟