2821
2789
درسته که طبیعی خوشگل هست ولی ژل لب هم اگه به اندازه کافی باشه خیلی خوشگل میشه و تویه زیبایی تاثیر دا ...

نمیدونم من هر کیو دیدم که تمام صورتش لب بود

خدا جونم میدونی که دوسش دارم پس بهم برسونش🥲❤️تواین دنیا آدم یک ضربه از غریبه میخوره صد تا از خودی حواسمون باشه انسانیت ملاکه پس تویی که جانماز آب میکشی ولی هر حرف زشتی رو به زبون میاری و توهین میکنی دل میشکنی جات تو طراق جهنمه پس الکی خودتو بهشتی نبین😐😑 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درسته که طبیعی خوشگل هست ولی ژل لب هم اگه به اندازه کافی باشه خیلی خوشگل میشه و تویه زیبایی تاثیر دا ...

هفته پیش مطب بودم یکی اول با ی عالمه لب دوباره بی حسی زد ک بازم ژل بزنه دوس داشتم بالا بیارم

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍
هفته پیش مطب بودم یکی اول با ی عالمه لب دوباره بی حسی زد ک بازم ژل بزنه دوس داشتم بالا بیارم

منم دقیقا،میخواستم زیر چشممو بزنم یه خانمی که کلی ژل زده بود دیدم منصرف شدم.چرا ملت اینکارو میکنن با خودشون

نمیدونم من هر کیو دیدم که تمام صورتش لب بود

اره اونجوری اصلا زیبایی نداره خیلی مصنوعی هست خوبه کم بزنی درحدی که نواقص لب برطرف بشه و خودشو نشون بده نه این که کل صورتتو لب کنی مثل تیوب من بازم میخوام بزنم ولی فقط 1 سی سی اونم دوبار زدم الان جذب شده تو فاصله یک سال به یک سال زدم شایدم بیشتر