2777
2789

من ۷هفته و 5 روز طبق آخرین سیکل رفتم دکتر خودم سونو واژینال کرد گفت جنین 5 میلی و ساک 18 اما قلبشو نمی بینم یعنی 6 هفته یک روز اول گفت شیاف بزن دو هفته دیگه بیا بعد گفت برو سونو بیرون انجام بده  😭😭 

سونو نوشت رفتم بیرون انجام دادم اما شکمی گفت اندازه ساک 29 میل و جنین مشاهده نشده و بارداری پوچ   

نشون دکتر دادم گفت برو تاشنبه اگه سقط نشد بیا دارو بهت بدم سقط شه بنظرتون چیکار کنم دارم دیونه میشم

کسی تجربه مشابه داره؟؟؟؟؟؟؟

اخه مگه میشه دوتا سونو اینقد متفاوت!!!!؟؟؟؟

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی جای دیگ هم برو سونو این دکترا الان هیچی حالیشون نیس

خیلی برام عجیب بود دکتر خودم گفت جنین ۶ میلی داری اما سونوی دیگه گفت پوچ

اینم تااون گفت پوچ گفت خوب پوچه باید سقطش کنی

برای سنو عجله نکن دو هفته صبر کن دوباره برو ؛ پسر اولم همینطوری بود بعد دو هفته تشکیل شد

یعنی بذارم ۸ هفته تموم شه بعد برم؟

عزیزم نگرانی نداشته باش به احتمال خیلی زیاد تشکیل میشه

اگر هم نشد خود به خود سقط میشه 

منم تجربه حاملگی پوچ دارم 

فقط سعی کن آروم باشی همین

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
سلام خوبی عزیزم جنین قلبش تشکیل نشده نارس هست باید سقط کنی بچه خواهرمم اینجوری بود

خواهرتون بعد چه مدت دوباره باردار شد؟

یعنی بذارم ۸ هفته تموم شه بعد برم؟

آره منم دخترم ۷ هفته بود گفت تشکیل نشده برو یک هفنه دیگه اگه تشکیل نشد سقط کن ولی ۸ هفته رفتم تشکیل شده بود 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خیلی برام عجیب بود دکتر خودم گفت جنین ۶ میلی داری اما سونوی دیگه گفت پوچ اینم تااون گفت پوچ گفت خوب ...

نکن

دختر خاله ام دوماهه باردار بود پنج سال بود بچه دار نمیشد

رفت دکتر گفتن دوماهه هست برو هفته بعد برا چکاب بیا رفت گفتن نبض نامنظم داره بچه بیا این قرص رو بخور فردا بیا اینم خورد بچه سقط شد

نخور تو صبر کن دو هفته بعدش برو ی جای خوب سونت

عزیزم نگرانی نداشته باش به احتمال خیلی زیاد تشکیل میشه اگر هم نشد خود به خود سقط میشه  ...

بعدش چقدر طول کشید تا باردار شدین؟

آره منم دخترم ۷ هفته بود گفت تشکیل نشده برو یک هفنه دیگه اگه تشکیل نشد سقط کن ولی ۸ هفته رفتم تشکیل ...

خدا کنه منم همینطور بشم خیلی حالم بده بعد یکسال اقدام باردار شدم

دو سه هفته دیگه صبر کن . من برا دخترم گفتن بارداریت پوچه و قلب نداره اون زمان ۸ هفته بودم انقدر گریه کردم ک خدا می دونه. ۱۰ هفته ک شدم رفتم سونو ک صدای قلب دخترمو گذاشتن برام . از اول مهر هم داره میره کلاس اول😍😍😍

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....