2777
2789
عنوان

شوهرم هر صبح جمعه،۲ یا ۳ ساعت غیبش میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7784 بازدید | 207 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه توضیح میدی چجوری مخفیش کنم برنامه رو

بالای صفحه گوشی سه نقطه هس میزنی نوشته تنظیمات میری داخلش نوشته مخفی کردن برنامه.واسه پیدا کردن برنامه هم دو حرف اول برنامه رو بالای صفحه جستجو کنی میاد بعد اینکه ضبط کردی زود برنامه رو پاک کن تا واست دردسر نشه

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

خدا خیرت بده گلم ممنون❤️

مرسی گلم انشاءالله که بخیر بگذره 🌹🌹

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

نه ادم مذهبی نیست فقط میخوام مطمئن شم که شکم بیجا بوده

ببین اون عادت داره هرروز هفته این تایم بیدار بشه خب معلومه روز جمعه هم خوابش نمیبره بلند میشه میره نون داغ میگیره ما شیرازیا اش سبزی هم میگیریم تو حساس شدی نمونش من دیدم تو خانواده تو ایقد  حساس شدی فک میکنی رفته پیش ی زن یا معتاده کسی بخواد همچین بکنه صبح جمعه نمیره ک همه بهش شک کنن تو موقعیتی میره ک شک برانگیز نباشه نه صبح جمعه

کم محلی که جدیدا زیاد میکنه.

انشالله که چیزی نباشه اگر کم محلی میکنه بهت واینامیره نون میبره برای مامانش اینا شایدم مادره پرش میکنه مادر شوهرت خوبه اسی جان؟.اگر معتاد شده باشه حتمن باید صبح مصرف کنه بعد بده سر کار .یه اسنپ بگیر فردا صبح ببین مستقیم میره سر کار یا نه.همه چی میاد دستت خودت هم اینقدر رنج نده عزیزم تمام