2777
2789
عنوان

مامانا بیایین

50 بازدید | 3 پست

جای بچه ۱۷ ماهمو چجوری جدا کنم میخابه  رو تخت ما  میزارم تو تخت خودش کنار تختمون  پا میشه گریه میکنه وحشتناک کلا وقتی پاشه ببینه نیستم گریه میکنه  بخدا شبا خفه میشم وسط پسرم و شوهرم جامون خیلی تنگه هرکاری میکنم نمیخابه

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

از اول باید عادتش میدادی

الان با وعده جایزه و اینا بهش بگو اگه جدا بخوابی جایزه میگیری و ...

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

از اول باید عادتش میدادی الان با وعده جایزه و اینا بهش بگو اگه جدا بخوابی جایزه میگیری و ...

اتفاقا تا ۶ ماهگی اونجا میخابید بعد چون بیدارمیشد واس شیر من پامیشدم بغلش کنم شیر بدم گزاشتم رو تخت خودم ک تکون خورد زود سینمو بکنم تو دهنش و بدعادتشد 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا تا ۶ ماهگی اونجا میخابید بعد چون بیدارمیشد واس شیر من پامیشدم بغلش کنم شیر بدم گزاشتم رو تخت ...

درست نیشه با زبون خوش کم کم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛