بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روحشون شاد ازدست دادن عزیز خیلی سخته من فقط خودمو اینطور اروم میکنم ک ی روزی میرم پیششون الانم فقط ب ...
خدارحمتش کنه من دست همه مادرهارو میبوسم منم مثل شما به عشق مردن زندگی میکنم باز تو یه دلخوشی داری من چی تو اون شب لعنتی تواون حادثه تصادف هم دختر هم همسرمو به فاصله یک دقیقه از دست دادم
امیدوارم هرچه زودتر اون آغوشیو که متعلق به اونجایی پیداش کنی من کاربر آقا هستم ولی میدونم خانم ها تو ...
وای شرمنده متوجه نشدم اقا هستین 😵💫
ممنون انشاا..
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
خدارحمتش کنه من دست همه مادرهارو میبوسم منم مثل شما به عشق مردن زندگی میکنم باز تو یه دلخوشی داری من ...
بله تنها دلخوشیم همین دخترمه واقعا شرایط شما خیلی سخته امیدوارم خدا ب دلتون صبر بده ولی خب شماهم میتونی ازدواج کنی وباز صاحب بچه بشید قطعا از دلتنگیتون کم میشه
یه چیز بهت بگم خوب گوش کن علایقت رو عوض کن این داستان عاقبت خوشی نداره من خیلیا رو دیدم دنبال این چیزها بوذن آخر سر روانی شدن توی تیمارستان هستن خود من یه چیزهایی تو این حوضه دیدمکه اصلا ولش کن