2777
2789

تو یه آغوش گرم و مردونه. چیزی که هیچ وقت درکش نکردم. 🥲

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب مادرت فک کن

خب بخاطر اونه تا الن کاری نکردم

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....

همین جایی که هستمو سالها ارزوشو داشتم  همینجا بهترین جاییه که هستم

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
این چی بود گفتی ،از اون حرفا بودهااااااا

والا تو این چن سال نسبت ب سنم فشارای زیادی متحمل شدم

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....

دوست داشتم الان متل قو ( سلمان شهر ) بودم ، ولی نیستم 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭

چون عاشق اونجام کلا ، عاشق همه چیشم 

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

تو یه آغوش گرم و مردونه. چیزی که هیچ وقت درکش نکردم. 🥲

امیدوارم هرچه زودتر اون آغوشیو که متعلق به اونجایی پیداش کنی من کاربر آقا هستم ولی میدونم خانم ها تو آغوش معشوق شون احساس خوبی دازن

مـادر.مـادر.مـادر...

دوست دارم الان برم پیش مادرم سرمو بذارم رو پاهاش وتموم این ده سال ک نبودهق هق گریه کنم اونم ارومم کن ...

راستش منم همچی احساسی رودارم ولی نسبت به خانمم و دخترم هفت ساله که بشدت دلتنگشون هستم ایکاش یه شب برمیگشتن

مـادر.مـادر.مـادر...