2777
2789
بله تنها دلخوشیم همین دخترمه واقعا شرایط شما خیلی سخته امیدوارم خدا ب دلتون صبر بده ولی خب شماهم میت ...

چی بگم؟ اگر بعداز فوت مرحوم مادرتون یه نامادری میومد بالای سرتون باهاش میتونستی ارتباط برقرار کنی؟ 

مـادر.مـادر.مـادر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب نگفتم بزور که گفتم اگه خدا خواست اونم در حد توانم خودش نشونم بده ولی کنجکاو شدم بدونم تجربه شما ...

من میگم بیخیال این حرفا شو شما تازه میخوای تجربه منو بدونی؟  تجربه من بقدری وحشتناکه که من بخاطرش ادامه ندادم 

مـادر.مـادر.مـادر...

الان نمیدونم کجا میشه ولی دوست داشتم کنار خدا میبودم یا نزدیکش حداقل میرفتم یا یه اتفاقی برام نیفتاد ...

یه چیز بگم به نظرم وقتی دوست داری پیش خدا باشی یعنی الان پیشش هستی که دلت میخواد،نمیدونم متوجه منظورم هستید یا نه

چی بگم؟ اگر بعداز فوت مرحوم مادرتون یه نامادری میومد بالای سرتون باهاش میتونستی ارتباط برقرار کنی؟&n ...

مسلما ن ولی خب مادر باهمسر فرق میکنه میدونم الان نمبتونید هیچکسی رو جای همسرتون بذارید وحتی ب بچه دیگه ایی فکر کنید ولی بعد ازدواج وی بچه دیگ مطمئنم حالت خیلی خوب میشه دیدم ک میگم پسرعموی خودم دوتا پسر وزنش رو از دست داد هیچکس باور نمیکرد سرپا بشه ولی بعد چندسال ازدواج کرد وی دختر داره الان باید روحیشو ببینی خیلی بهترشد خیلی ببخشید زیادی حرف زدم فقط خاستم بدونی چ بخایم چ نخایم این روزگار میگذره و باهیچکسم ساز نیس پس چ بهتر ما ب سازش بهترین رقصمونوبذاریم

باشه , حالا چرا دعوا میگیری

من خدانکنه آخه بخاطر خودت میگم من یه زمان دنبال احضارروح بودم احضار میکردم ولی یه بار یه روح احضار کردیم دیگه نتونستیم برشگردونیم زندگی مونو جهنم کرد اینقدر اذیتمون کرد که خونه رو فروختیم رفتیم جای دیگه ازخونه.نمیرفت بیرون تمام دیوار هارو با ذغال خط خطی کرده بود

مـادر.مـادر.مـادر...

من خدانکنه آخه بخاطر خودت میگم من یه زمان دنبال احضارروح بودم احضار میکردم ولی یه بار یه روح احضار ک ...

نه منظورم این جور چیزا نیست این وقت شب دلش رو هم ندارم منظورم یه چیزی شبیه برنامه آقا موزون بود

من ولی خوب نیستم به انداز بزرگیش , برام دعا بکن

اگه همه ی خوبی های دنیا رو جمع کنیم به اندازه ی خوبی خدا نمیشه،ولی بزرگی ایشون بیشتر از حد تصور ماست ،وقتی دوستش داری اول ایشون شما رو دوست داشته که ذره ای از اون حس به شما منتقل شده ،پس قدر اون حست رو بدون و ازش سپاسگذار باش،و به چیز یادت نره تو اون لحظه هم منو دعا کن

نه منظورم این جور چیزا نیست این وقت شب دلش رو هم ندارم منظورم یه چیزی شبیه برنامه آقا موزون بود

چرا نمیری یوگا هیجانات تو تخلیه کنی مدیتیشن خیلی بهت کمک میکنه

مـادر.مـادر.مـادر...

مسلما ن ولی خب مادر باهمسر فرق میکنه میدونم الان نمبتونید هیچکسی رو جای همسرتون بذارید وحتی ب بچه دی ...

ممنون آبجی لطف دارید شما گاهی اوقات این حرفا یه مقدار آرومم میکنه حتی خانمم به خوابم اومد بهم گفت که من یه مشکل دارم واون اینه که تو تنهایی باید ازتین تنهایی دربیای ولی بخدا نمیدونم چزا دلم رضا نمیشه نمیدونم

مـادر.مـادر.مـادر...