2777
2789
عنوان

حال بد من چند ماه بعد از سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 30 پست
عزیزم واقعاااا سخته و دردناکه و حق داری اما باز خداروشکر کن ک یه پسر ساالم داری ک طعم مادرشدنو چشیدی ...

واقعا لطف کردی،ممنون برای دلگرمیت.از خدا میخوام هیچ مادری رو با داغ فرزند امتحان نکنه و دامن تمام خانمهایی که بچه میخوان سبز بشه.

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی تا حدودی درکت میکنم.

چون من هم ی دختر دارم.

که  ۴.سال بودش که جلوگیری کنار گذشتم.

دخترم مدام میگفت همه خواهر برادد دارن من ندارم.

بعد چن سال باردار شدم.

سقط شد.دخترم افسردگی گرفت.

وکلی مشکلات این وسط(مریضی دخترم وشرایط؟مالی )

الان دوباره باردارم خداروشکر..

ولی حس نمیکنی زیادی خودتو باختی؟؟

تو الان ی بچه داری که بخاطرش باید قوی باشی

اسی تا حدودی درکت میکنم. چون من هم ی دختر دارم. که  ۴.سال بودش که جلوگیری کنار گذشتم. دخترم ...

عزیزم خدا انشاالله دختر عزیز و تو دلیت رو حفظ کنه عزیزم.

بیشتر ناراحتیم به خاطر پسرمه.جلوی دیگران خیلی خوبم اما همینکه تنها میشم انگار تمام اون لحظه ها میاد جلوی چشمام. 

عزیزم خدا انشاالله دختر عزیز و تو دلیت رو حفظ کنه عزیزم. بیشتر ناراحتیم به خاطر پسرمه.جلوی دیگران خ ...

ببین من دخترم از مدرسه میمومد.میگفت مامان ها همراه داداشی وخواهرهاشون میان دنبال دوستهاشون...

من امشب از دندون درد مرگو دیدم.

ولی دخترم قسمم میده قرصی نخورم..

پس بدون حستو درک میکنم.

ولی میگم تا ناراحتی از خودت دور نکنی فایده نداره.

سعی کن بری زیر نظر دکتر زودتر باردار شی.چون سنتون داره به ریسک نزدیکتر میشه.

من خودم حتی سلفری هم دادم

ببین من دخترم از مدرسه میمومد.میگفت مامان ها همراه داداشی وخواهرهاشون میان دنبال دوستهاشون... من ام ...

دوراز جون عزیزم.الهی بگردم دخترت مثل پسر منه،بچم هرلحظه حواسش هست ظرفارو کمکم میشوره که من خسته نشم.

دکترم خیلی خوبه اما من کلا سر دوتا بارداریم طول کشید تا باردار بشم.امیدوارم این بار زود اتفاق بیفته.ازت ممنونم گلم که درکم میکنی

دوراز جون عزیزم.الهی بگردم دخترت مثل پسر منه،بچم هرلحظه حواسش هست ظرفارو کمکم میشوره که من خسته نشم. ...

راستی انشالله سری بعد باردار شدین به پسرتون نگید تا بعد غربالگری..

من بار دوم بهش نگفتم تا مطمئن شدم.

چون میدونستم طاقت یکی دیگه نداره

راستی انشالله سری بعد باردار شدین به پسرتون نگید تا بعد غربالگری.. من بار دوم بهش نگفتم تا مطمئن شد ...

چه کار خوبی کردی،ممنون عزیزم حتما همین کاررو میکنم. البته اون یکی رو هم خوبه به کسی زیاد نگفتیم. توی فامیل و دوست و آشنا هیچکس با خبر نشد.اما دفعه بعد حتما بعداز سل فری به پسرم میگم.

چه کار خوبی کردی،ممنون عزیزم حتما همین کاررو میکنم. البته اون یکی رو هم خوبه به کسی زیاد نگفتیم. توی ...

بخاطر روحیه پسرتون میگم..

انشالله زودی باردار شین.

ولی تموم تلاشتو کن پسرتو مستقل بیاری.

مشاوره برید.

شاید همیشه تک فرزند موند

بخاطر روحیه پسرتون میگم.. انشالله زودی باردار شین. ولی تموم تلاشتو کن پسرتو مستقل بیاری. مشاوره ب ...

مچکرم گلم انشاالله خدا دعای شما رو در حقم برآورده کنه.پسرم خیلی مستقله خداروشکر.تمام کارای شخصیش رو از کوچیکی خودش انجام داده.

منم ۳ ماه پیش...پسرم و تو ۶ ماهگی از دست دادم واقعا سخته....تازه بچه اولم بود و کلیییی ذوق داشتم برا ...

عزیزم خیلی برات متاسفم و درکت میکنم. امیدوارم خدا هرچه زودتر به دلت آرامش بده.گلم خداروشکر خیلی جوونی.من سنم هم بالا بود و شانس بارداریم کم.

از خدای مهربون میخوام هرچه زودتر جای پسر عزیزت رو سبز کنه برات🙏💐