2777
2789

خانواده درس کنکور افسردگی مریضی از همههه مهم تر پشت کنکور موندنم خیلی بلا ها سرم اومد شاید از نظر خیلیا چیزی نباشن ولی تو سن من بشدت  آزار دهنده بودن  بزرگترین مانعی که فکر میکردم هیچ وقت ازش عبور نمیکنم کنکور بود که هنوزم میگم واقعا معجزه شد💔

چه روزایی که از شدت ناراحتی انقدر گریه میکردم نفسم بالا نمی یومد میگفتم الان از بالا خودمو پرت میکنم . حرف مردم ، خانواده ای که درک نمی کردن چقدر داغونم کرد امیدوارم همه بتونن نجات پیدا کنن فقط خواستم بگم هیچ دردی تا ابد دوام نداره وارد دبیرستان که شدم همکلاسی های بد و معلمایی که با توجه به اینکه تو مدرسه خاص بودن خوب درس نمیدادن و مدرسه تیزهوشان کوفتی و سخت گیر و کرونا و در نهایت  پروندمو گرفتم  از مدرسه و رهایی از اونجا برای همیشه   این ۴ سال تموم شد این ۴ سال سخت ترین و پرحاشیه ترین

سال های عمرم بود که گذشت :))))) 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

ب منم خیلیییی خیلی سخت گذشت خداروشکر ک فقط میگذره😔

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دلمون به همین گذشتن خوشه :)

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

اره دلمون به همین گذشتن خوشه :)

انشالا بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است

امضات .درد با ی مادر چ میکند. مادری ک باید قوی باشد . جلوی چشم بچش. خیلی وقتا چشمشو ببنده نبینه تحمل‌کنه چون این موجود همه پناهش تویی

parasoo1989@
امضات .درد با ی مادر چ میکند. مادری ک باید قوی باشد . جلوی چشم بچش. خیلی وقتا چشمشو ببنده نبینه تحمل ...

دقیقا همینه 😔🌷

منم رشتم انسانیه به نظرت خوب بخونم میتونم سال اول دانشگاه شریف قبول شم؟؟؟با معدل ۲۰دترم میرم انسانی ...

گلم شریف تا جایی که میدونم برای مهندسی هاست ک رشته انسانی نداره😬😬 شما بهتره هدفت یه رشته خاص باشه نه دانشگاه خاص

انشالا بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 

همچنین گلم❤

کاش برا منم معجزه بشه خستمه..

دقیقا جایی که باورت نمیشه معجزه اتفاق میفته ده ها بار تو زندگیم دیدم همش مدیون محبت خدام با اینکه آدم فراموش کاری هستم  نه تو زندگی خودم تو اطرافیان هم دیدم بعد چند سال مشکلات حل و شد تمام سختی ها تموم شد نا امید نشو

گلم شریف تا جایی که میدونم برای مهندسی هاست ک رشته انسانی نداره😬😬 شما بهتره هدفت یه رشته خاص باشه ...

اها اخه میدونی من عموهام پزشکن بابام مهندس شیمی به رشته ایی که میرم میخندن واسه همین گفتم شاید اگه یه دانشگاه معروف قبول شم ایشاالله یکم خودمو بشون ثابت کنم

میترسم میگن نمونه دولتی خیلی سخت گیره 🥺🥲

من خودم تیزهوشان خوندم راستش رو بگم خودت رو اذیت نکن از اول به جای مدرسه ای خوندن تمرکزت روی کنکورت باشه تو هر دو تا موفق میشی 

اها اخه میدونی من عموهام پزشکن بابام مهندس شیمی به رشته ایی که میرم میخندن واسه همین گفتم شاید اگه ی ...

شریف مال انسانی ها کلا نیست ولی تهران ، شهید بهشتی علامه ، خوارزمی ، الزهرا   فردوسی مشهد و شیراز  این همه دانشگاه های معتبر  هستن میتونی توشون قبول بشی ولی مهم اینه که هدفت چه رشته ای هست؟ مثلا من از دهم میخواستم حقوق بخونم تا الانم روی هدفم موندم و به خاطرش حتی پشت کنکور موندنم تحمل کردم  رشته های حقوق روان و حسابداری و مشاوره و و حتی مدیریت ها نیاز داره رتبه خیلی خوبی بیاری بتونی این دانشگاه ها بخونی  وگرنه رشته های تاریخ و جغرافیا و جامعه و فلسفه با رتبه بالا هم قبولی تهران  برای همین میگم  رشته برات مهم  باشه کسی که حقوق دانشگاه آزاد میخونه موفق تر از کسیه که علوم سیاسی یا فلسفه تهران میخونه