2777
2789

مدیریت مالی 

روانشناسی که حداقل باید تا دکتری ارشدی چیزی بری تا شاید ی آینده ای داشته باشع

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رواشناسی... حداقل اگه سرکار نرفتی میتونی مجوز مهد بگیری خودت مهد بزنی

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

چقد مث منی منم بین حسابداری و مدیریت مالی برا آزاد مونده بودم با این که هنرستان حسابداری خوندم ول ...

خب چی تصمیم کرفتید من ازاد میخام برم 

بین روانشناسی و مدیریت موندم

خب چی تصمیم کرفتید من ازاد میخام برم  بین روانشناسی و مدیریت موندم

تصمیم گرفتم برم حسابداری

چون گفتن بازار کار حسابداری بهتره و توضیحات بیشتری داده

دیپلم چی خوندی؟

خب چی تصمیم کرفتید من ازاد میخام برم  بین روانشناسی و مدیریت موندم

ولی شما بدون که مدیریت مالی زیرشاخه ی رشته حسابداری هست

و معمولا شاخه های رشته حسابداری آینده شغلی خوبی دارن(از این جهت که میگن کار برای این رشته زیاده)

خب تو بیشتر روانشناسی دوست داری یا مدیریت مالی؟

هیچ کدوم من دبیری زبان انگیلیسی فرهنگیان دوست دارم 

منتهی خانواده میگن برو ازاد اکه قبول شدی انصراف میدی و اگر نشدی حداقل با همون بتونی پیشرفت کنی

ولی تا جایی من فهمیدم حسابداری زیر شاخه مدیریت مالی هستا 

حالا در کل منظورم اینه که همشون به هم مربوطن😂

ولی تو تاپیکایی که بین حسابداری و مدیریت مالی سرچ کردم اکثرا گفته بودن حسابداری

و این که توام بنظرم تو گوگل سرچ بزن بین رشته روانشناسی و مدیریت مالی کدوم بهتره نی نی سایت تاپیکای مربوط به قبلو بخون