2777
2789
عنوان

اونی که تاپیک زده بودی..

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 22 پست
من هم ظلم رو کشیدم و نمیتونستم چیزی بگم و هم خیانت رو دیدم لعنت بهشون لعنت

امام زمان عج فرزند امیرالمومنین هست همون قدر که مثل یه پدر با مظلوم ها مهربونه چون مجری قانون وعدالته درمقابل ظلم مثل یه کوه سرسخت وقوی هست وچه کسی خبر از لحظه هایی داره که با تمام مظلومیت قلبت یه گوشه نشستی ومیگی پس کی قیامت میشه خدااا

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
ممنون عزیزم من عاشق امام زمانم به نظرم غربت ایشون خیلی زیاده حتی بین ما بچه شیعه ها و مسلمون هام غری ...

آره حق گفتی همین هستم من هم همینقدر بی وفا 😔

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش از یارای آقامون باشیم ای خدا    

ان شاءالله عزیزم اگه میخوای یه پیج اینستا معرفی کنم بهت کلی نسبت به امام زمان شناخت پیدا میکنی دیگه دلتم از نامردی این دنیا نمیگیره تا میتونی خدا رو دریاب و نماز بخون خودمم تازه شروع کردم ادعایی ندارم ولی حال  دلم خوبه یه گروه ایتا داریم با هم نماز میخونیم خواستین شما هم بیاین 😘♥https://eitaa.com/joinchat/1925120501Cfb22e93212

ان شاءالله عزیزم اگه میخوای یه پیج اینستا معرفی کنم بهت کلی نسبت به امام زمان شناخت پیدا میکنی دیگه ...

فدات شم مهربونم اینستا ایتا هیچی ندارم فقط وات رو دارم از شما هم قبول باشه عزیزم منم ذکر وصلوات زیاد میفرستم خدا قبول کنه 

از دیشب هم برادر زادم یه میلیون صلوات نذر آقا علی اصغر کرده منو آجیم داریم کمکش میکنیم خدا قبول کنه روزامون رو می‌گذرانیم حداقل فکرمون آروم شه

فدات شم مهربونم اینستا ایتا هیچی ندارم فقط وات رو دارم از شما هم قبول باشه عزیزم منم ذکر وصلوات زیاد ...

😍😍😍 صلوات بهترین ذکر هاست حتما برای منم دعا کنید عزیزم خدا قبول کنه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻