تا دیروز همیشه هر غذایی رو با نون میخوردم حتی برنج 😐
دیروز نون رو دیک کنارگذاشتم ولی سیر نشدم دو بشقاب برنج خوردم 😆
راهکاری برای کم کردن اشتها دارید
خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من
غذارو بریز تو پیش دستی و با قاشق کوچیک بخور هر چی ارومتر بخوری بهتره نیم ساعت قبل غذا اب بخو ...
آب رو امتحان کردم فایده نداره😀😀
خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو بلند مرت فایدشو میبینی البته خودمم انجام نمیدم ولی تو دوره کاهش وزن خوب بود واسم
مرسی عزیزم