الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چند باری خواب تکراری دیدم یه کسی داخل ساختمان چند طبقه که هنوز تکمیل نشده منو صدا میزند منم بدو بدو میرم سمت صدا پشت طرف رو هم میدیدم ولی تا طبقات بالا که میرفتم آخر داخل یه طبقه میره داخل یه اتاق کوچک عین سرویس یکدفعه که بهش میرسم غیب میشه و با ناله بلند میشم از جام
.در ازدحام دنیا ، اگر انسانی را یافتی ؛ که تو را میفهمد ، رهایش نکن !چقدر آنها که ما را نمیفهمند بیشمارند💙 .... نزدیک اون کسایی بمون ، که به روحت آرامش میدن:)
آره ولی چه کنم که قبلاً داخل ساختمان پنج طبقه تنها بودم در حال نظافت یه اتفاقی افتاد اینجوری شدم
.در ازدحام دنیا ، اگر انسانی را یافتی ؛ که تو را میفهمد ، رهایش نکن !چقدر آنها که ما را نمیفهمند بیشمارند💙 .... نزدیک اون کسایی بمون ، که به روحت آرامش میدن:)
خدا زودتر بهت آرامش بده عزیزدلم انشالله امشب خوب بخوابی و بهترین خوابارو ببینی
این واسه چند وقت پیشه از یه دعا نویس واسه خودم دعا گرفتم تا دیگه خواب بد نبینم