2777
2789

از طریق ترب داخل ی سایتش شدم چیزی سفارش دادم و پرداخت کردم اما حواسم نبود اول ثبت نام کنم و وقتی میرم سایت سفارشام پیگیری نمیشه و میگه هیچ سفارشی ندارین. بنظرتون میرسه دستم یا نه 

تجربه خرید از ترب رو داشتین؟ من اولین بارم بود کاش همون دیجیکالا سفارش میدادم. 

نه والله نخریدم 

رفتم ترب دیدم اینطوری منصرف شدم

پشتیبانی نداره؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال منم هست 400تومان کتاب سفارش دادم . 

کسی میدونه مثه با سلامه ک کلاهبرداری نداره ؟یا نه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چرا داره پیام دادم جوابمو ندادن

بالاخره یه شماره پشتیبانی چیزی دارن

یا خود فروشنده شماره چی؟

مطمئنی پول از حسابت کسر شده؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

عزیزم ترب فروشگاه نیست!! ترب فقط یه موتور جستجو هست مثل گوگل.  شما هر کالایی که سرچ کنی ، ترب میگرده توی فروشگاه هایی که اون کالا رو دارن، و بهت نشون میده . که بتونی به ترتیب قیمت و ....  کالا ها و فروشنده ها رو ببینی. بعد هر کدومو که خواستی روش کلیک میکنی  و وارد سایت اون فروشگاه میشی

عزیزم ترب فروشگاه نیست!! ترب فقط یه موتور جستجو هست مثل گوگل.  شما هر کالایی که سرچ کنی ، ترب م ...

بله میدونم کاملا. و توضیح دادم ک داخل یکی از سایتا شدم. منظورم این بود ترب ممکنه سایتای کلاهبرداری رو نگه داره

پس نگران نباشم؟  پس چرا نمیاد تو سایت شاید بخاطر اینه ک اول بدون ثبت نام سفارش دادم نه؟

آره خوب، وقتی ثبت نام نکردی مال کیو نشون بده. منم خریدای بدون ثبت نام داشتم از سایتهای دیگه، میرسه به دستت

آره خوب، وقتی ثبت نام نکردی مال کیو نشون بده. منم خریدای بدون ثبت نام داشتم از سایتهای دیگه، میرسه ب ...

باشه ممنون ک خیالمو راحت کردی. داشت گریم میگرفت این پولو به سختی جمع کرده بودم ک وسایل نقاشی بخرم.