2821
2789
عنوان

مرض خوردن دارم

130 بازدید | 10 پست

نمیدونم چمه

فقط باید دهنم بجنبه و یه چیزی بخورم

دارم میترکم ولی بازم دنبال یه چیزی میگردم که بخورم

اونقد وزن اضافه کردم که خدا میدونه

چرا اینجوری ام

میگم شاید یه بیماری گرفتم که اینجوری ام

دوس دارم فقط بخورم!

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم یه هفته بود اینجوری شده بودم شر و کردم ب رژیم چاق شده بودم الان ی هفتس ورزش میکنم رژیم گرفتم چقدر دارم جمع میشمبا لباس زبر لخت بشین جلو اینه غذا بخور ببسنم از گلوت میره پایین یا نه

مخصوصا چربیای زیر بغدتو قشنگ نگا کن وقتی سوتین میبندی چ شکلی میشه

نام کاربریم اسم دنسر معروفیه که دوستش دارم 💞
من بخاطر افسردگی اینطوری شدم

منم فکز میکنم شاید همینم

اخه وقتای استرس یا فکر و خیالی میشم زیاد میخورم همینجوری

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       
منم یه هفته بود اینجوری شده بودم شر و کردم ب رژیم چاق شده بودم الان ی هفتس ورزش میکنم رژیم گرفتم چقد ...

اخه رژیم بودم چهارکیلو هم کم کردم به بدبختی الان دوباره ولش کردم همشم برگردوندم!!!!

پرخوری عصبی گرفتی.درمانش با فلوکسیتینه

چی هست این؟ قرصه؟