2789

هرررر بار بهم زنگ میزنه میگ علی چی شد علیو چیکا کردی. گفتی بهش؟؟؟؟ میگم ن بابا چیو بگم هیچی نشد. حالاامروز میگ من دلم براش تنگ شده میخام برم باز بهش پیام بدم!!! حالا پسره بلاکش کرده ها! خب تو ک هنو تو فکرشی واسه چی هی ب من پیشنهادش میدی و میپرسی چی شد چی کار کردی!

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

حس بدی گرفتم. من فقط نصیحتش کردم ک وقتی بلاکت کرده ینی تمومه و غرور خودتو خورد نکن. ولی خب توقع نداشتم وقتی هی یکیو بمن میگ برگرده بگ دلم تنگ شدهههه براش برم بهش پیام بدم 😕

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میخواسته از سمت تو وارد بشه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ب نفعته از این قضیه بکشی بیرون. معلومه تهش چیه

من اصن فکر پسره نبودم انقد گف ک گاهی فک میکردم برم پیامی بدم بعد حالا اینجور

میخواسته از سمت تو وارد بشه

وای بعد من فک میکردم از رو خیرخواهی میگ میخاد من سروسامون بگیرم 😐

وای بعد من فک میکردم از رو خیرخواهی میگ میخاد من سروسامون بگیرم 😐

هیچ کس از رو خیر خواهی گیر نمیده بیا با فلانی اوکی بشو .اونی خیر خواه که میگه نیازی به جنس مخالف نداری تا احساس خوشبختی کنی

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

من اصن فکر پسره نبودم انقد گف ک گاهی فک میکردم برم پیامی بدم بعد حالا اینجور

وای نه اصلاا. با دوستی و رفاقتتون کاری ندارم ولی اگه یروز وارد رابطه شدی و قصدتون هم جدی بود، یا چیزی ب دوستت نگو یا از جزئیات باخبرش نکن، فقط چیزای سطحی رو بهش بگو مثلا اینقد سالشه و اینا، سه تایی هم بیرون نرید. باورکن ب نفعته.

حس بدی گرفتم. من فقط نصیحتش کردم ک وقتی بلاکت کرده ینی تمومه و غرور خودتو خورد نکن. ولی خب توقع نداش ...

بگو خودت یه شماره جدید بخر بهش پیام بده الکی بگو من دوست فلانیم.

به دوستت بگو من دوس ندارم شماره و اکانتم بیفته دست پسرا پای منو وسط نکش

وای نه اصلاا. با دوستی و رفاقتتون کاری ندارم ولی اگه یروز وارد رابطه شدی و قصدتون هم جدی بود، یا چیز ...

اره من اصلاااا هیچی بهش نمیگم. ن ب پسره میگم من دوست اینم ن ب دوستم میگم چی شد. همیشه دیدم تو دوستیا چ حسادتا شده و مثلا همیشه حواسم جمع این موضوع بوده این یه بار از دستم در رفت 😑

اوه نه باباسری ک درد نمیکنه دستمال نبینداین دردسره

ب خدا دیشب پشتیان یه دوره بهم گفت گفتم اه چقد این پشتیبانه بدبینه حرفش درست دراومد 😂😑