2777
2789
عنوان

اینجوری پاهای خوشگلی داشته باش😍🌼

2903 بازدید | 33 پست

این کارایی که میگمو انجام بده تا پاهای نرم و لطیف و خوشگلی داشته باشی💗

1_روزی دو بار پاهاتونو با آب و شامپو بشورید

اول پاهاتونو حسابی با آب گرم خیس کنید بعد کف پارو سنگ پا بکشید، بعدم با یکم شامپو پاهارو لیف بزنید

2_ناخناتونو همیشه تمیز و مرتب نگه دارین

اگه نمیتونید سالن برید تو همون حموم وقتی پاهاتون خیس خورده سطح ناخن رو سوهان بکشید تا  لایه برداری شه. سعی کنید ناخناتونو با ناخن گیر کوتاه نکنید، به جاش سوهان بزنید ک ظاهر مرتب تری داشته باشه

3_از صابون برای شستن استفاده نکنید چون پوستو ب مرور خشک میکنه، شامپو گزینه بهتریه. 

4_اگه قوزک پای تیره دارین روش آروم سنگ پا بکشید، ب مرور با لیف و سنگ پا روشن میشه. از کرم های لایه بردار و روشن کنندع هم میتونید استفاده کنید اما چون هدفم اینه ی راه بی دردسر و بدون هزینه بهتون پیشنهاد کنم همه راهکار هارو خونگی میگم. 

5_از کیسه و سفیداب استفادع نکنید شاید اولش تاثیر خوبی داشته باشه، اما یه مدت ک استفاده نکنی ب مروز پوست، زبر و تیره میشه

6_موهای پارو زود زود شیو کنید تا ظاهر بدی نداشته باشه. اگه روی پاهاتون مو داره با موچین بردارید. 

7_بعدش پاهارو خشک کنید و مرطوب کننده یا وازلین بزنید حتما پاهاتونو ماساژ بدین تا تاثیر بیشتری داشته باشه

بعدش از پاهای نرم و خوشگلت لذت ببر فقط با همین چن تا کار آسون

سعی کنید همیشه این کارو انجام بدین. برا دستاتونم میتونید از همین روش استفادع کنید

میدونید ک پوست دست و پا همیشه در معرض دیده پس بهش رسیدگی کن، برا دل خودت❤🌱

اگه توام راهکار مفیدی بلدی کامنت بزار استفاده کنیم

برا حاجت روا شدنم ی صلوات میفرستی🙏😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به صورتمم نمیرسم جز یه ابرسان و مرطوب کننده چه برسه ب پاها🌚🚶🏼‍♀️

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

چه تاپیک قشنگی

ولی هر رووووز🤧👀

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙