2777
2789

میزنم تو دهنت 🗿

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن داش من ن خوشبختم ن پولدار مهم تر از مهمه من خوشحال نیستم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
حق حق 😂😂

والا😐

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):

زندگیه ما و جایگاه ما با  نه با شرایط ها تعریف میشه نه با شغل نه با دارایی نه با علم نه با ثروت....

تموم اتفاقات و شرایط زندگی جزئی از تجربه های زندگیمون هستند..ما در دنیایی زندگی میکنیم که پر از موفقیت ها و شکست ها برای ما داره که همه برای ما تجربه ای هست که هر لحظه بالاتر بریم که مهم اینه ما بعد از هرشکست باز شروع کنیم و تلاش کنیم..چون زندگی جریان داره...زندگیه ما با هیچ چیز تموم نمیشه چون راه برای انسان همیشه بازه ...

ارزش تو به اون میزان تلاشته نه کسب دارایی های تو...

تو هرلحظه میتونی بالا بری و میتونی از زندگی لذت ببری پس خودتو محدود نکن چون تو بینهایتی..

اره همه معتادا و بیکارا و بی پولا و... یه تنه خودتی

تو اوج غمگینی و ناراحتی خندیدم مرسی😥😂

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)

فاقد مقداری خوشحالی

فاقد مقداری پول

فاقد مقداری خوشبختی

فاقد مهاجرت

فاقد زندگی 

با وجود همه اینا خودمو نباختم هنوز   

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

آقای رِنگو اینجا زندگی جریان داره 

قضیه این اقای رنگو چیه؟

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
فاقد مقداری خوشحالی فاقد مقداری پول فاقد مقداری خوشبختی فاقد مهاجرت فاقد زندگی  با وجود هم ...

چیزی هم ازت نمونده😂

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)