2777
2789
عنوان

رفتم خرید دلم می‌خواد گریه کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 91 پست

عزیزم خیلی وسیله ها گرونه حق داری

تازههه کرم ها زود تموم میشه  من همیشه اول ماه میگم خب وسیله های ضروری ام رو بخرم باز می بینم کلی وسیله هست باید بخرم 

مثلا کرم میخرم خمیر دندونم تموم میشه خمیر دندون میخرم شامپوم تموم میشه همه رو که میخرم باز کرمم تموم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کفش خریدم دو تومن مایو 750 تومن ست شلوار و نیم تنه ورزشیمم یک تومن دیگه از بقیه خریدام صرف نظر کر ...

مبارکت باشه

من که هر سری دارم فقط از خریدهام میزنم🥲

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖
عزیزم خیلی وسیله ها گرونه حق داری تازههه کرم ها زود تموم میشه   من همیشه اول ماه میگم خب وسیل ...

وای دقیقا همه‌شون میزارم همون موقع که پولت تموم شده تموم میشن😂

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖
حالا اسی مبارکه بگو کرم چی خریدی

ممنونم❤️

هیچی کرم مرطوب کننده و ابرسان ایرانی اشغال

ممنونم❤️ هیچی کرم مرطوب کننده و ابرسان ایرانی اشغال

چ مارکی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
دیروز رفتم دست کلید بخرم واسه ۱۳ صفر گفت ۱۵۰ گفتم ولش کن دعا میکنم بجاش😂

😂😂😂منم چشمم دنبال یکیش هست قیمتش۹۰

وای دقیقا همه‌شون میزارم همون موقع که پولت تموم شده تموم میشن😂

ارهههه واقعا بد هست 

من به مامانم میگفتم نیاز دارم یکی مسئولیت وسایلی که میخوام رو به عهده بگیره دیگه خسته شدم هی از دوتا دوتا چهارتا کردن و اینکه صبر کنم مثلا بعضی خریده هام رو ماه دیگه کنم و اینکه همیشه کلی وسایل هست که کم دارم و...   

تازهههه مثلا میرم کرم که شما گرفتی مثلا میرم من تو سایت ها مارک های خوب رو قیمت میکنم می بینم اونا که بالای ۱ تومان هستن بعد ارزون تر میخرم بعد افسرده میشم  

کلا اوضاعی هست

ولی همینه دیگه زندگی

😂😂😂منم چشمم دنبال یکیش هست قیمتش۹۰

من از پارسال گوشواره های بدلی هست میخوام بخرم هی دلم نمیاد مثلا ۱۲۰ و ۹۰ اینا پول بدم براشون  

هی میگم این ماه بگیرم بعد هی وسایل ضروری تری هست بخرم

ارهههه واقعا بد هست  من به مامانم میگفتم نیاز دارم یکی مسئولیت وسایلی که میخوام رو به عهده بگی ...

اره💔

ولی زندگی همین نیست خدایی هستن اونایی که بی دغدغه همون مارک های خوب و گرون رو می‌خرن و دائم تو سفر و عشق حالن😖🥲

اره💔 ولی زندگی همین نیست خدایی هستن اونایی که بی دغدغه همون مارک های خوب و گرون رو می‌خرن و دائم ت ...

اونکه آره

مثلا کرم مرطوب کننده دست دیدم نزدیک ۲ میلیون   

واقعا یکی کرم مرطوب کننده ۲ تومانی میزنه و کلی چیزهای دیگه

عاقبتمون بخیر باشه الهی   

منم دلم خیلی گرفته

امروز داشتیم از گشنگی میمردیم

رفتیم کلا ۶ یا ۷ تا کنسرو خریدیم

اونم مخلوط لوبیا و تن ماهی که ارزون ترین کنسروا بکد

۵۰۰ هزار تومن پولش شد نمیدونی چقدر ناراحت و ناامید شدم

از زندگیم

دیگه نمیدونم باید چجوری زندگی کنم من جوونی که تازه از چند سال دیگه باید تلاش کنم خودم پول در بیارم

واقعا دلم بد گرفت😔