2777
2789
عنوان

رفتم خرید دلم می‌خواد گریه کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 91 پست
نه اصلا  شما توهم داری شما خودتحقیر ی و  عنصر خودفروخته ای  اصلا اینطور نیست حقوق ها ...

احیانا شما مریخ زندگی میکنی؟

خاستم بگم ایران نیستی ببینی چه خبره ولی دیدم اوضاع خیط تر از این حرفاست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب از خونه با خودت ببر😂

دیروز اومدم لاکچری باشم یه سن ایچ برداشتم ۱۳ تومن هنوز جاش میسوزه😂👺

اب معدنی خوشمزه تره😏🤣

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
كدوم جنس خوب؟!مگه اصلا ديگه جنس خوبم پيدا ميشه!!!!😕 من شلوار۲۰۰رو دو ساله ندیدم!!!!

منم یه شلوار خریدم ۵۰۰ دادم براش 

بخدا قسم فقط دوبار پوشیدمش زانو زد جیباشم از داخل کرکی شد فک نکنم بتونم دو بار دیگه بپوشمش 😑😑

مام جین

منکه دیگ تصمیم گرفتم لباسامو انلاین بخرم بیرون خیلی گرون فروشن

کرم هاتم تو دیجی. کالا بزن قیمتشو مقایسه کن

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
منم..هرماه چس مثقال جمع میکنم یکی از خریدای ضروریم انجام میدم یه سرم مو آشغال خریدم۲۷۰

دقیقا آدم کلی با بدبختی پول درمیاره میده و اشغال تحویل میگیره🥲

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖
بعد من با ۱۳۰۰رفتم مشهد چهار روز موندم  و برگشتم  همسرم سرم منت ها گذاشت....

کجا موندی؟خونه داشتین؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
بازار که میری اینقدر چیزای قشنگ زیاده که آدم دیونه میشه و ما با استرس خرید میکنیم چی میشد یهویی با پ ...

💔

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖

حالا اسی مبارکه

بگو کرم چی خریدی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
بازار که میری اینقدر چیزای قشنگ زیاده که آدم دیونه میشه و ما با استرس خرید میکنیم چی میشد یهویی با پ ...

اره واقعا کلا زندگی واسه پولداراست🥺

بعد من با ۱۳۰۰رفتم مشهد چهار روز موندم  و برگشتم  همسرم سرم منت ها گذاشت....

😐چجوری حساب کردی؟! چه سالی رفتی؟!😅

جا و غذا فقط بخوای حساب کنی خیلییییی بیشتر میشه