2777
2789
عنوان

رفتم خرید دلم می‌خواد گریه کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 91 پست

چه شلواری خریدی

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش فقط خرید بود قلبم درد میکرد یه دکتر قلب رفتم ۹۰۰تومن دادم تو ۲۰ دقیقه یعنی حتی نمیتونیم ب سلامتی ...

همه چي رويا شده 🫠💔

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖
نه اصلا  شما توهم داری شما خودتحقیر ی و  عنصر خودفروخته ای  اصلا اینطور نیست حقوق ها ...

بله؟مگه از مردم شهرهای مردم و قیمت هاخبر دارید؟

من رفتم،چونکه..بدونم منم خوشمیگذره..
اینجا فقط یه قدم پول کرایه و اب معدنی میشه ۱۰۰ تومن هروقت میرم بیرون بجای اینکه دلم باز بشه افسرده م ...

اب از خونه با خودت ببر😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
خوب جنس خوب خریدی 😐من شلوار هام۲۰۰هست

كدوم جنس خوب؟!مگه اصلا ديگه جنس خوبم پيدا ميشه!!!!😕

من شلوار۲۰۰رو دو ساله ندیدم!!!!

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖