2777
2789
عنوان

حالت تهوع

52 بازدید | 10 پست

سلام خانما کسی بوده توهفته های ده یازده حالت تهوع نداشته باشه یاخیلی کم.؟؟

من بعضی اوقات خیلی کم حالت تهوع دارم ولی سرپسرم خیلی وحشناک بود...خیلی میترسم رشدش متوقف شده باشه قلبش وایستاده باشه😑😑😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ن‌کنه این چه حرفیه

من ۸ هفتم اصلا ندارم.

در صورتی که بارداری قبل میمردم و زنده میشدم.

دکتر میگه از خدات باشه تهوع نداری

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
بجایه نگرانی شکر کن خدارو ک تهوع نداری ب وقتش هم برو برای چکاپ جنین انشاالله ک سلامت هست

من چون دوبار تجربه سقط داشتم خیلی نگرانم دست خودم نیست اصلا😔سنو غربالگری برام نوشته اما هنوز وقتش نیست برم

خدا ن‌کنه این چه حرفیه من ۸ هفتم اصلا ندارم. در صورتی که بارداری قبل میمردم و زنده میشدم. دکتر می ...

نمیدونم واقعا چون تجربه سقط داشتم سراین خیلی میترسم بااین ک صدای قلبشو شنیدم همش میگم نکنه اینم کاری شده😔😔ایشالله دوتامون نینی هامون سالم دنیا بیان

وا.من سر پسراولم حتی یبار هم حالت تهوع نداشتم.ب دلم موند منم مث بقیه حالم بهم بخوره از بارداری

من سر پسرم یه لقمه غذا نمیتونستم بخورم ازهمچی حالم بهم میخورد فقط سر شیشه ترشی انبه رو باز میکردم بو میکردم تاحالم خوب بشه امااین نه اصلا انگار نه انگار یاهم خیلی کم

نمیدونم واقعا چون تجربه سقط داشتم سراین خیلی میترسم بااین ک صدای قلبشو شنیدم همش میگم نکنه اینم کاری ...

ممنونم ان‌شاءالله

نگران نباش گلم

استرس از همه چی بدتره براش.

خدا یار و نگهدار همه نی نی ها باشه🥰

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
براچی چه مشکلی داشتن قلبشونم تشکیل میشد؟

بله بخاطره غلظت خون و نرسیدن خون ب جفت بچه هام تا یازده هفته میموندن بعد قلبشون کار نمیکرد😔ولی نداشتن تهوع توبارداری بزرگترین نعمت خداست من سر پسرم مرگ رو جلویه چشمام تا روز زایمانم دیدم نگران نباشید

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه