2777
2789
عنوان

نفر سوم رابطه

654 بازدید | 34 پست

بچه ها نظراتتون واقعا مهمه

من یک دوست به نام زهرا*نام مستعار* دارم که ۸ ساله باهم دوستیم و هم محله ایمون(فاطی) هم همسنمونه روابط من با زهرا فوق العاده بود مثلا سالی ۲ بار مثلا قهر بعد اشتی بعد فاطی که اومد مدرسمون من باهاش رفیق شدم و زهرا و فاطی را باهم اشنا کردم و شدیم یه اکیپ ۳ نفره از اون روز بع بعد همه چی بین منو زهرا عوص شد سردتر شدیم ، بیشتر به اون تمایل داشتیم یعنی فاطی مطمینم فاطی دو به هم زنی میکنه و رابطه منو دختر خالمم فاطی به هم زد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ما فقط در زمینه خیانت در روابط نامشروع و جنس مخالف مشاوره میدیم 

اینا رو خودتون تخمه بخرین برین پارک حل کنید

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

اینکه اونروز تو باشگاه زهرا با من سرد بود و مدام با فاطمه بود و از اون روز به بعد منو زهارا اصن باهم حرف نزدیم  حالا بنظر شما من به زهرا بگم بیا ببینمت و بهش بگم جریان فاطیو و بهش بگم که باید باهاش کات کنیم وگرنه دیگه همهچی بینمون تموم میشه نگید رفیق چیه و چطوره چونکه من واقعا به زهرا نیاز دارم ممنونم💙

لعنت به ذهنم    

منی که فک کردم زهرا اومده رابطه تو شوهرت یا دوست پسرتو بهم زده

حالا بهم زده باشع مگه چیه تو که میدونی قطع رابطه کن

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم
اینکه اونروز تو باشگاه زهرا با من سرد بود و مدام با فاطمه بود و از اون روز به بعد منو زهارا اصن باهم ...

فکر مبکنی قبول میکنه کات رو؟

باهاش منطقی صحبت کن بگو جنبه داشته باش 😑😏

دگ نمی‌دونم چی