2777
2789

من ۲۱ سالمه پشت کنکوری بودم و مجبورم برم رشته تغذیه یا رادیولوژی چون با رشته های بیمارستانی و خون نمیتونم کنار بیام رشته های مامایی و پرستاری و هوشبری و اتاق عمل اولویت های بعدیمه .ولی عکس العمل بقیه اصلا خوب نیس یعنی مخالفت نمیکننا ولی جوری رفتار میکنن که از زندگی زده میشم . این روزا دائم دارم خود خوری میکنم حتی انگیزه ندارم از خواب بیدار شم . شرایطمم جوریه که نمیتونم بیرون برم یا پیش روانشناس برم لطفا اگه راهکاری دارین بهم بگین واقعا حالم بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم های قوی مثل کریستیانو رونالدو🐐 حرف های منفی بیشتر براشون انگیزه میشه

ادم های ضعیف حرف های منفی دیگران براشون چوب لای چرخ میشه

حالا تو کدومی؟

ظاهری آرام،درونی پر از رنج و غم،در من کسی همیشه میگرید؛

بیخیال عزیزم منم عین تو از زندگی زدم کردن ولی بحث کنکور نیس هرچی عشقت میکشه بخون هرکیم هرچی گف بگو ذره دیگ همینه هرکیو علاقش من علاقم اینه به کسیم ربطی نداره چیزای که حالتو خوب میکنه رو انجام بده تولدارو بترکون اهنگ بزار برقص دخدر بیخیال منم شبایی که حالم بده اهنگ غنگین گوش میدم اهنگ شادم قاطی اهنگامه یهو شاد پلی میشه میگم بیخیال دختر حسش نی ولی بعد میرم تو پوشه اهنگ شادام تو اینه خودمو نیگا میکنم و بزن و برقص با خودم فق فرض میکنم مثلا به ارزوم رسیدم برامم مهم نی بقیه چی میگن

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
خب مشکلت چیه حرفای بقیه؟ 

مشکلم اینه همه چی از نظرم پوچ شده همش با خودم میگم من این همه به خودم سختی و عذاب دادم با بدبختی درس خوندم هرچی پول داشتم خرج کنکور کردم تهشم هیچی نشد یعنی اونی که میخواستم نشد الان هیچ هدف و امیدی تو زندگیم ندارم 

علاوه بر اینا حرفای بقیه هم هس چون آشناهامون پزشکی و دندون قیول شدن ولی منه بیچاره چون مثل اونا سهمیه نداشتم و بابام عضو هیئت علمی دانشگاه نبوده بعد از چن بار کنکور دادن تهش نتونستم 

ادم های قوی مثل کریستیانو رونالدو🐐 حرف های منفی بیشتر براشون انگیزه میشه ادم های ضعیف حرف های منفی ...

بخدا که ۴ سال همه رو تحمل کردم به امید روزی که بتونم سرمو بالا بگیرم بگم بالاخره تونستم ولی نشد دیگه اینقد پر شدم که با هر چیز ساده ای لبریز میشم و تحمل هیچیو ندارم

مشکلم اینه همه چی از نظرم پوچ شده همش با خودم میگم من این همه به خودم سختی و عذاب دادم با بدبختی درس ...

مردم همیشه اگر بهترینم باشی یک حرف برای گفتن داره مهم خودتی ک میدونی تلاش تو کردی اگر ب حرف مردم باشی هیچ وقت آرامش نداری

بیخیال عزیزم منم عین تو از زندگی زدم کردن ولی بحث کنکور نیس هرچی عشقت میکشه بخون هرکیم هرچی گف بگو ذ ...

هرکاری میکنم نمیتونم شاد باشم اصلا هیچی نیس که بهم امید به زندگی بده دائم تو سرم اینه که کاش میمردم 

بخدا که ۴ سال همه رو تحمل کردم به امید روزی که بتونم سرمو بالا بگیرم بگم بالاخره تونستم ولی نشد دیگه ...

ببین من مریضی ارثی بدی دارم با خانواده ای پر مشکل بدون هیچ حمایتی و تنها خودم درس خوندم بهیار شدم نه از فامیل خوبی دیدم نه از دوست،بشین سنگاتو با خودت وا بکن زندگی مثل یه گرگه نمیشه انتظار داشت چون تو ارومی یا خوبی اونم بت حمله نکنه قصد پاره کردنتو نداشته باشه زندگی هر کس کم و زیاد مشکل داره بشین تو اتاقی در بسته و ساکت تمام غم و مشکلات و زجراتو بریز بیرون راه حل یا راه کنار اومدن باهاشونو پیدا کن و ادامه بده

ظاهری آرام،درونی پر از رنج و غم،در من کسی همیشه میگرید؛
مشکلم اینه همه چی از نظرم پوچ شده همش با خودم میگم من این همه به خودم سختی و عذاب دادم با بدبختی درس ...

آره درک میکنم چی میگی منم تلاش زحمت میکردم ولی نتیجه دلخواه نمیگرفتم منم نمیتونستم سرمو جلو آشنا و فامیل بلند کنم به بچه های کلاسمون روم نمیشد بگم یا خیلی بدم میومد بفهمن چیکار میکنم چیکار نمیکنم تازه درس خوندن جلوی تخیل سازیمو می‌گرفت بهم فشار میومد هوشم کم بود کنکور اعتماد به نفسمو ازم گرفت 

آره درک میکنم چی میگی منم تلاش زحمت میکردم ولی نتیجه دلخواه نمیگرفتم منم نمیتونستم سرمو جلو آشنا و ف ...

وقتی هم مامانم میدید از یه موضوعی ناراحتم خیال می‌کرد دلم شوهر میخواست 🤣🤣نمی‌دونست از دست حرفای این و اون دلخورم