2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم. دوسال زجرکشیدم.هوای سردتر نسبت به شهرمون داشت.رفتاراشون باشهرخودم خیلی فرق داشت.خوابگاه که نبود باید صبح زودمیرفتم وشب برمیگشتم.غذاخوردنام اصلاسروقت نبود.افتضاح بود.دانشگاه تازه تاسیس بود وهیچ امکاناتی نداشت

انسانیت یک دین کامل است که نیاز به دین دیگری ندارد.           ((عشقیعنیدخترموباباش))

منم میخوام برم آزاد خارج از شهر خودم 

خب مگه توی دفترچه نمی‌نویسه در مورد خوابگاه ؟

از بچه هایی که میان نظر میدن ای کاش بگید درمورد شهریه هم 

خیلی گرونه؟ هرسال چقدر میده روش؟خیلی اذیت میکنن؟آخر مدرکتو با کلی پول باید بگیری؟ یعنی باز برای آزاد کردن مدرک هم کلی پول ازت میچاپن؟خوابگاه چطوره هزینه هاش ؟

نه کارشناسی روگرفتم ودیگه درس ودانشگاه رو بوسیدم گذاشتم کنار.

آها موفق باشین 👌🏻🙏🏻برای مدرک آزاد کردن خیلی اذیت کردن؟ یا دیگه بعد اون همه پول کاری به کار آدم ندارن؟

آها موفق باشین 👌🏻🙏🏻برای مدرک آزاد کردن خیلی اذیت کردن؟ یا دیگه بعد اون همه پول کاری به کار آدم ن ...

نه دیگه راحت دادنش

انسانیت یک دین کامل است که نیاز به دین دیگری ندارد.           ((عشقیعنیدخترموباباش))