2777
2789

دانشگاه اردبیل چطوره میگن ترکی حرف میزنن درسته؟ تا حالا سفر نکردم به خاطر خنکی و سردی هواش خیلی دوسش دارم. مردمش چجورین مثلا سنتی هستن یا نه گیر میدن نمیدن 

کلا از نظر امکانات چطوریه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم رو پوشش مردمش حساس هستن یا مهم نیست مثلا مثل مازندران ؟ امکانات رفاهی و تفریحی داره چجور ...

ارع امکانات که داره همه چی 

به حجابم زیاد گیر نمیدن

کاربری دست دو تا دوسته

با عرض معذرت مثل ترکای مثلا تبریز با کلاس نیستن

خانوم لاکچری باکلاس نمی‌پسندی جمع کنین خودتونو از شورابیل ما هرجا رو میبینی به تبریزی نشسته داره پیاز سرخ می‌کنه 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 
از تبریز کلا خاطره خوبی ندادم عزیزم یعنی میگی سنتی هستن ؟ مثلا گیر بدن و دخالت و اینا هست؟؟!

چرا مگه چیشدی تو تبریز

برا دانشگاه بخوای تبریز تاپتره

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.