2777
2789
عنوان

خانوما چه قرص ویتامین هایی مصرف میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 24 پست
من چون ویتامین دی بدنم پایینه هردوهفته یه ۵۰۰۰میخورم  ویتامین Eبه توصیه دکتر هر روز میخورم&nbs ...

گلاژن چی هست

امکانش هست عکس قرصات بفرستی برام.

کلسیم باید بخوریم از الان؟ زیر سی سال منظورمه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون ویتامین دی بدنم پایینه هردوهفته یه ۵۰۰۰میخورم  ویتامین Eبه توصیه دکتر هر روز میخورم&nbs ...

آسپرین مگه برا قلب نبود

رقیق کننده هس

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بیوتین  بپانتن فولیک اسید  زینک ویتامین دی  امگا ۳  منیزیم کرومیوم  ...

😄😄نوش جونت.

شما آزمایش دادی یا با تجویز دکتر مصرف میکنید؟

قیمتش چنده عزیزم

من بارداربودم گلم دکتردادبروداروخانه دونه ای بخر

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
آسپرین مگه برا قلب نبود رقیق کننده هس

آسپرین رقیق کننده است 

برای کسایی که فعالیت بدنی بالایی ندارن و اهل باشگاه رفتن نیستن خوبه 

جلوگیری از سکته قلبی و مغزی میکنه 

عکس ویتامینامو شنبه برات میفرستم 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
آسپرین رقیق کننده است  برای کسایی که فعالیت بدنی بالایی ندارن و اهل باشگاه رفتن نیستن خوبه&nbs ...

ممنون از لطف شما

آسپرین روزانه میخورید یا هفتگی؟؟

من بارداربودم گلم دکتردادبروداروخانه دونه ای بخر

ایمیونس میخورم هر ورق ۱۵ تایی ۱۱۶ تومن.

همه ویتامینا رو نوشته

حالا نمیدونم قرص شما گفتید هم بخرم یا نه

ایمیونس میخورم هر ورق ۱۵ تایی ۱۱۶ تومن. همه ویتامینا رو نوشته حالا نمیدونم قرص شما گفتید هم بخرم ی ...

ازدکتربپرس

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭