2777
2789

سلام شوهرم یه پسر دایی داره که خیلی باهم مچن ۱۷ سالشه بعد اینا شهرستان هستن دیروز گفته که میخوام فردا بیام خونتون با هم بریم گردش شوهرم هم از دیروز تلاش کرده که بپیچونتش ولی موفق نشد خودشم امروز تولد شوهرمه همه ی برنامه ها مونو ریخته بهم من موندم چرا خانواده ش بهش نگفتن که تو شب جمعه تو خونه مردم چیکار داری 

منم بچه کوچیک دارم والا وقت نمیکنم چند روزی هم خونه نبودم از صبح هم کار می‌کردم به شوهرم گفتم ناهار رو ببر خونه مامانت شام رو بیارش 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه پسر بچه 17 ساله رو چه به گردش با مرد متاهل زن و بچه دار

همینو بگو 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
همچین میگین شب جمعه!حالا مگه چه فتح الفتوحی قراره رخ بده😂 الان مشکل اومدنشه یا زمان اومدن؟

نه دیگه زمان اومدنش 

شب جمعه هنوز برای شما مهمه ؟شب جمعه با شب دوشنبه چه فرقی داره

دیگه امروز تولدشه چون اداره ای هم هس بقیه روزا زود می‌خوابه نمیشه 

شب جمعه هنوز برای شما مهمه ؟شب جمعه با شب دوشنبه چه فرقی داره

شب جمعه رور تعطیله

شبش تا هر وقت خواستن بیدار می‌مونن چون فردا کار و سر کار ندارن😂

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️