2777
2789
عنوان

مهمونی که شب جمعه میخواد بیاد و شبم بمونه چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 33 پست
شب جمعه هنوز برای شما مهمه ؟شب جمعه با شب دوشنبه چه فرقی داره

بیشتر منظورش آخر هفته و تعطیلی روز جمعه س و اسی احتمالا تدارک دیده برا تولد شوهرش و بعد از یه تولد عاشقانه نوبت چیه... 😂🤣

میخوان راحت باشن دیگه

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

فقط همین یبار؟ یاهرهفته؟ یباربه نظرم ایرادی نداره

اولین بارشه میاد 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجاش و متوجه نمیشی در مورد رشد در تنهایی هست

معنی رشده تنهایی رو میده چون وقتی تنهایی رو شیر بدی رشد میکنه، خیلی معنی متفاوتی داره با رشد در تنهایی 😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگ سالی یبار میاد عیب نداره سخت نگیرید تاپیک های نی نی سایت نشون‌میده ملت چقد مهمون‌گریز شدن 

مهمون دوس دارم ولی این خیلی بد موقع اومد 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
بیشتر منظورش آخر هفته و تعطیلی روز جمعه س و اسی احتمالا تدارک دیده برا تولد شوهرش و بعد از یه تولد ع ...

چقده باهوشی

معنی رشده تنهایی رو میده چون وقتی تنهایی رو شیر بدی رشد میکنه، خیلی معنی متفاوتی داره با رشد در تنها ...

اع راست میگیا

اینجوری فک نکرده بودم خیلی ریز بین هستی

مثلا میگه شیر میرم تنهاییم و یعنی ازش مراقبت میکنم و باهاش یه جورایی حال میکنم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

اع راست میگیا اینجوری فک نکرده بودم خیلی ریز بین هستی مثلا میگه شیر میرم تنهاییم و یعنی ازش مراقبت ...

در کل امضات خاصه

من نمیدونم چرا امضام خودبخود پاک شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهمان بیاد خیلی برکت منزلتون میاد  یبارایرادی نداره  سالم وتندرست باشید

ممنون همچنین

در کل امضات خاصه من نمیدونم چرا امضام خودبخود پاک شده 

اره

ولی توهم‌ماشالله خیلی تحلیل گر و با دقت هستیا

من اینجوری ندیده بودم از این زاویه

اع خب دوباره بزار 

امضا داشته باشی قشنگتره

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

شاید داره میاد که سورپرایز کنه شوهرتو واسه تولدش حالا تا صبح که بیدار نمی‌مونه مگه رابطه چقد زمان می ...

نه بابا زشته پیش اون من میرم اتاق با دخترم بخوابم اونا هم باهمدیگه حالا بعد یه سال تولدش بود بنده خدا